srijeda, 8. veljače 2017.

Antikviteti namještaj

Antikviteti namještaj Mali oglasi sa slikom, detaljnim opisom i cijenom stilskog namještaja. Oglasi antikviteta sa slikom, opisom i cijenom. Namještaj iz cijele Bosne i Hercegovine.

Antikviteti namještaj
Usluge prodaje, otkupa i komisione prodaje antikviteta i starina, besplatna procjena. Retro Bellus - Visokokvalitetni stilski namještaj, inspiriran antiknim stilom vrhunske kvalitete. Mislim da i dolaze po namještaj kamionom kod tebe. Pogledaj malo na stranici Antikviteti.
Antikviteti namještaj
Prodaja i otkup umjetničkih slika, antiknog namještaja i umjetnina.


Stari aparati i uređaji (3); Stari kućanski predmeti (12); Stari nakit (7); Stari namještaj (2); Stari satovi (0). Aukcije»Umjetnine i antikviteti»Stari namještaj. Antikni namještaj predmet je želje mnogih ljubitelja interijera. No, pri kupovini antikviteta potrebno je određeno iskustvo. Prije svega bi izdvojili program talijanskih majstora intarzije i ručne obrade kvalitetnih materijala Selva, zatim program Alpe, stilski namještaj od punog drva. Veliki izbor starog i stilskog nameštaja, delova i opreme za održavanje.


Među ostalim, hoće li se taj antikni namještaj i savršeno uklopiti u vaš. Mjesta na kojima možete kupiti antikvitete mogu biti specijalizirane.

Antikviteti namještaj
Kredenca je prvi hrvatski izložbeni prostor za oslikani namještaj i razne predmete. Restauracija Šindler bavi se otkupom, prodajom i restauracijom antiknog namještaja. Uz to vršimo i pozlatu okvira, te lustera. Bavimo se restauracijom antiknog namještaja, drvenih interijera, muzičkih instrumenata i ostalih vrsta antikviteta, kao i kupoprodajom antikviteta i procijenama.


Ručno izrađeni okviri period: poslijeratno doba cijena: na upit opis: Jedinstvena ponuda ručne izrade i obrade okvira za slike iz svih stilskih razdoblja. Antikviteti su oduvijek cijenjena roba, a skupljači antikviteta svoj hobi uglavnom ne smatraju hobijem, nego. Svi oglasi iz kategorije Stilski namještaj na Market. Prethodni oglas Altdeutsche kredenc obnovljen. Opis: Starinski namještaj za seoski turizam. Velika većina namještaja naslijeđena iz prošlih vremena dolazi k nama. Jedini u Hrvatskoj štitimo vaše podatke sigurnom vezom i omogućujemo plaćanje naših usluga kreditnom karticom.


Na prodaju rijedak i vrlo vrijedan antikni namještaj i stari porculan.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.