utorak, 21. veljače 2017.

Bočno parkiranje savjeti

Bočno parkiranje savjeti Korisni savjeti, koje vrijedi pogledati. Bočno parkiranje muči i brojne iskusne vozače, a uz pomoć samo nekoliko jednostavnih koraka i oni. Naučite kako pravilno i sigurno bočno parkirati vaše vozilo !

Bočno parkiranje savjeti
Stanes u ravnini auta ispred tebe i u rikverc lagano ides,kad ti se njegov kraj poklopi odprilike na pol zadnjih vrata (to onak od oka vec skuzis). Upamtite ovih par koraka i bočno parkiranje više nikad neće biti noćna mora! Pogledajte ovaj video i bočno parkiranje će vam biti mnogo lakše! Siguran sam da znate barem jednog kome stvarno trebaju ovi savjeti!
Bočno parkiranje savjeti
Parkiranje vožnjom unazad između dva vozila 1. Uključimo desni pokazivač smjera.


Naučiti kako bočno parkirati može biti težak zadatak u početku, u stvari, neki ljudi nikada ne nauče pravilnu tehniku i uvijek se bore sa parkiranjem između dva. Danas se u pojedinim modelima automobila mogu naći sistemi za bočno parkiranje, koji su stanju ovaj zahtjevan manevar izvesti bez ljudske pomoći. Btw, parkiranje usavršavam u garaži u Petrinjskoj od koje sam imala. Uz nekoliko savjeta savladajte “najteže“: Kako bočno parkirati automobil. U nekoliko koraka savladajte bočno parkiranje. Jako sporo kretanje vam omogućava više vremena za procenu prostora i olakšava vam parkiranje.


Ako niste ovladali ovom veštinom nemojte.

Bočno parkiranje savjeti
Ukoliko ste još uvijek početnik i muku mučite sa osnovama parkiranja općenito, a posebice bočnoga, slijedi nekoliko savjeta koji će vam. Polukružno okretanje u 3 manevra. Kretanje naprijed natrag s promjenom smjera. VIDEO: Biste li vozili auto koji sam upravlja? Savjeti za vožnju po mokrom vremenu.


Prilikom zaustavljanja i parkiranja uključite desni žmigavac. Pravila za parkiranje na kolovozu (obilježeni parking).

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.