petak, 17. veljače 2017.

Četkice za alternator cijena

Četkice za alternator cijena Četkice za alternator cijena Spremljeno u privremenu memorijuSlično5. Morao bih negdje nabaviti četkice na regleru i ona dva bakrena koluta. II▻BOSCH regler sa četkicama za alternator VW Polovan regler,skinut sa.

Četkice za alternator cijena
Rastavio sam alternator i po uzorku trazim kupiti cetkice i nigdje ne mogu naci iste. Regler za alternator ARE 0006 Golf 3. Otišao mi je alternator na saxu i majstor kaze da mi nabavi novi, ali je cifra.
Četkice za alternator cijena
Sve cijene iskazane su u Hrvatskim Kunama i uključuju PDV.


E sad, sumnjam na alternator, dakle četkice, diode, regler. Možda prilemit druge četkice, možda je regler diode to zna biti. Dakle, alternator (ili nešto oko njega) bruji tokom rada motora i ne puni. To je elektronski sklop (na njemu su najčešće i četkice) koji shodno. Cena je 280€ ukoliko im vratim stari neispravan, a 340€ ukoliko im ne dam stari. Alternatorom nazivamo električni generator koji puni električnom. Ovdje imaju firme koje se samo time bave, izmijeni se elektronika, cetkice i lezajevi.


Četkice za alternator cijena
Uzroci kvarova dioda na alternatoru. Još puno polovnih i novih delova Ladu 2104 Karavan,2105,2107. Kada alternator prikaže proboj samo jedne diode po fazi, može se zaključiti da je kvar u samoj diodi ili je došlo. Kada je u pitanju alternator, kako bi ste mogli da ustanovite kvar. Ostali mogući kvarovi su četkice, regulator napona ili regler, ko služi za. Ovo je provizoran način za ispitivanje reglera.


Kod mene na petardi je bio Iskra alternator i četkice su se menjale u. Uzbudna je struja koju kod alternatora dovode četkice na klizne prstene rotora. KLR – Ležajevi alternatora; KN – Četkice. Posebno izdvajamo: Bobina (original) Kia Shuma 1. Ak su samo četkice, diode i lageri u pitanju onda možda da. Cijena samog alternatora je 2940,91kn. Sledeci simptomi neispravnog regulatora napona i alternatora su opsti znaci problema sa elektricnom instalacijom: crvena lampa upozorenja. Pre svega se misli na četkice elektropokretača (anlasera) i četkice alternatora (reglera) i dinama, ali i ostale četkice elektromotora i kontaktore u automobilu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.