četvrtak, 9. veljače 2017.

Dan domovinske zahvalnosti

Dan domovinske zahvalnosti Dan domovinske zahvalnosti Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja slavi se u Hrvatskoj 5. SRETAN VAM DAN POBJEDE, DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DAN HRVATSKIH. Makarska - DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DAN HRVATSKIH.

Dan domovinske zahvalnosti
DANAS JE DAN DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI, POBJEDE I HRVATSKIH BRANITELJA. ESTITMO DAN POBJEDE, DAN DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DAN HRVATSKIH. Prijavi drugu slikuPrijavite uvredljivu sliku. Dan domovinske zahvalnosti je proslava u sjećanje na akciju Oluja kojom je oslobođen Knin, a održava se 05.


Zbog toga smo danas toliko ponosni na te trenutke i zahvalni na žrtvi naših. Uz obilježavanje bitke svih bitaka, vojno-redarstvene akcija “Oluja”, kojom je u. Upućujemo iskrene čestitke u povodu obilježavanje 5. U Kninu je predstavljen program proslave 21. Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja. Ponosni na svoju pobjedu proslavimo radosno današnji državni blagdan, uz zahvalnost svima koji su podnijeli žrtvu za slobodnu i neovisnu. Danas su u Bjelovaru u organizaciji Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata Bjelovar i Odbora za hrvatske branitelje Grada.

Dan domovinske zahvalnosti
Svečanom sjednicom Općinsko vijeće obilježilo Dan Općine Baška.


Dan međunarodnog priznanja Republike Hrvatske. Svim mještankama i mještanima čestitamo. SVIM MJEŠTANIMA ČESTITAMO DAN POBJEDE, DAN DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DAN HRVATSKIH BRANITELJA! SRETAN DAN POBJEDE, DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DAN BRANITELJA. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Danas je dan mog oca, možda dan vaših očeva, dan mog susjeda.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.