subota, 25. veljače 2017.

Dijelovi ovjesa automobila

Dijelovi ovjesa automobila Osnovna uloga ovjesa je povezivanje kotača sa karoserijom vozila te preuzimanje i ublažavanje dinamičkih sila koje se stvaraju tijekom vožnje na različitim. Provjeriti pomak na ovjesu amortizera i po potrebi popraviti. CIAK Auto uvoznik je najrenominiranijih brendova ovjesa na svijetu.

Dijelovi ovjesa automobila
Svaki automobil ima dva ovjesa: prednji i zadnji. Ako bi pojednostavljeno nabrojili dijelove prednjeg ovjesa, onda bi rekli da se sastoji od. Osnovna funkcija opruga ovjesa bez obzira na vrstu i tip je da drži karoseriju vozila na predviđenoj udaljenosti od. Dijelovi upravljanja i ovjesa Starline.
Dijelovi ovjesa automobila
Veliki asortiman za sve europske i azijske automobile.


Proizvodi se brižljivo biraju od proizvođača ovjesa širom svijeta. Ovjes preuzima uzdužne i poprečne sile koje djeluju na kotače, pretvarajući. Zadnji camber kit omogućava precizno podešavanje nagiba kotača i sprečava prekomjerno trošenje unutarnjeg ruba gume kod spuštenih auta, te također. Ovjes je uz kočnice najvažnija komponenta automobila. Uradi sam popravak automobila, održavanje i savjeti. Naučite koji su dijelovi kočnica i ovjesa. Dio automobila zadužen za udobnost i sigurno prijanjanje kotača na cestu:.


DIJELOVI MEHANIKE POGONA I OVJESA Prodajemo nove dijelove pogonskog sustava i stabilizacije vožnje.

Dijelovi ovjesa automobila
U ponudi imamo renomirane dijelove ovjesa vozila Swag i Lemforder. Originalni dijelovi ovjesa za japance i korejce. Krajnik za Hyundai Accent samo 89 kuna. Kompanija iz BiH proizvodi dijelove za nove trkaće. Systems & Services nudi najşiri asortiman dijelova ovjesa i upravljanja za europske. Kod izmjene amortizera treba obratiti pažnju i na još neke dijelove.


Iskusniji vozači mogu primijetiti da im se automobil drukčije ponaša te.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.