utorak, 14. veljače 2017.

Ford focus priručnik za vlasnika

Ford focus priručnik za vlasnika Korporativne stranice poduzeća Auto Majer, zastupnika Ford Motor Company za Brodsko-posavsku županiju, Ford vozila (automobili i kamioni), servisni. Ova publikacija opisuje potpunu Ford paletu modela, sve opcije i nivoe opreme. FORD FOCUS: 18283 korisnička mišljenja, testovi i ispitivanja, mogućnosti, usporedba.

Ford focus priručnik za vlasnika
Preuzmite vaš FORD FOCUS korisnički vodič ili korisnički priručnik. Vlasnici priručnici i korisničke priručnike za ford vozila. Focus MK2 (2004-2011) gasi se, ne pali, ne prima gas.


Pridržavamo pravo promjena specifikacija. U trenutku tiska, podaci sadržani u ovoj publikaciji su bili to ni. Ima li neko prirucnik za Fiestu MK4 (2001.)? Prikazan je Ford Focus Titanium karavan u metalik boji Panther Black. Korisnicko uputstvo za Focus mk2 na hrvatskom. Uputstvo za ford fiestu 2005 - Ne facelift (2002-2005) by thund3r. II▻Ford Focus 1,6 16V klima, Godište: 2007, Prijeđeni kilometri:.


Priručnik za vlasnika i Priručnik za audio sustav. Da bismo vam pomogli, sastavili smo obiman priručnik za samostalno. Sačuvajte vrijednost svog Forda i održite ga u vrhunskom stanju tako što ćete ga davati.

Ford focus priručnik za vlasnika
Focus je kompaktni automobil niže srednje klase, dostupan kao hatchback s tri ili pet vrata, limuzina, karavan i CC, a proizvodi ga i prodaje marka Ford. Ford Focus primjerice, sadrži čitavo bogatstvo takvih tehnologija koje ne. Forda, ali su američki inženjeri definitivno izvršili. Priđete joj i ona otvara retrovizore baš kao što pas podiže uši kad osjeti da dolazi vlasnik.


Ford Fiesta mk7 2008-2011 Haynes priručnik. Sve informacije, slike i proizvodi su intelektualno vlasništvo njihovih vlasnika.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.