četvrtak, 9. veljače 2017.

Gdje se nalaze osigurači na passatu

Gdje se nalaze osigurači na passatu Morate se prijaviti ili registrirati da bi mogli odgovoriti na ovu temu. Gdje se nalazi kutija s osiguračima u automobilu. Learn how to find the electrical fuse box inside your car in this free auto.

Gdje se nalaze osigurači na passatu
Pa me zanima gdje se taj osigurač nalazi na passatu 3B 1. Spremljeno u privremenu memorijuSlično29. Problem sa osiguracima i relejima, raspored, zamena. Kako da zamenim osigurac za poziciono svetlo koji se nalazi ispod haube.


Gdje se nalaze osigurači na passatu
Nastavkom pregleda Njuškala slažeš se s korištenjem kolačića. Prodajem više setova kutija osigurača za golf 3, polo, seat, passat. Kutija osigurača 8D1941824 Cijene su. Ako se slučajno desi da neki dio ipak nije u redu, mijenjamo ga za drugi. V utičnice koja se nalazi u na srediąnjem naslonu za ruku za VW Passat 2004 godina jer. Alarm mi radi, ali ne pali žmigavce. Može informacija gdje se nalaze osiguraci od alarma, odnosno osigurac od žmigavaca koje pali alarm kada. Zna li itko koliko bi koštao popravak i može li se to izvesti u kućnoj.


Osigurači se nalaze ispod poklopca na lijevom boku armature - otvoriti vozačka vrata i onda se vidi crni poklopac sa strane u ravnini police.

Gdje se nalaze osigurači na passatu
Vibracije nisu vezane za temperaturu motora niti se događaju u leru. Potrosac u kratkom spoju, a osigurac ne iskace pri struji kratkog spoja samo se zagrijava topi i ide. Zna netko kamo se nalazi relej od grijača motora na vw passatu 1. Oni kod osiguraca u kabini mi se cine premalima. U posljednjih godinu dana povećala se potrošnja ulja, posebno na autocesti. TDI sa 66 kW koji upada u safe mode.


Gdje mogu nabaviti sheme rasporeda releja i osigurača? Naime ti releji nazovimo ih tako se nalaze tosno ispod hladnjaka grijanja. Zamijenite osigurač novim s jednakim vrijednostima ampera rezervni se osigurač obično nalazi u osiguračkoj kutiji. Javljam se prvi put uopste, a pitanje je sta bi mi ti preporucio da uzmem za dijagnostiku.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.