srijeda, 22. veljače 2017.

Gumena crijeva za hladnjak

Gumena crijeva za hladnjak Air Conditioning - Specijalne cijevi i fitinzi. Radi se o crijevnim vodovima sa zapornim slojem ili gumenim crijevnim vodovima u najtraženijim nazivnim. Cijevi za vodu i zrak; Cijevi za kiseline i kemikalije; Cijevi za vruću vodu i paru; Cijevi za mlijeko i alkohol; Cijevi za goriva ulja; Cijevi za.

Gumena crijeva za hladnjak
Popis auto dijelova koje možete kupiti u našoj trgovini auto dijelova. Kao jedan natjecateljski Kina auto tepiha, gumene plahte, kalup čistač, klima hladi hladnjake, gumene cijevi proizvođača, DASS strojeva je poznati auto mat. Dongying Guangyou gumeni Co, Ltd je jedan od najboljih Kina auto pranje crijeva proizvođača i dobavljača, dobro došli u auto pranje crijeva veleprodaja. Daklem prilikom prijenosa i vjerojatno prevelikog deformiranja spojne cijevi.


Gumena crijeva za hladnjak
Gumena gibljiva crijeva visokotlačna, niskotlačna i za specijalne namjene. Tlačne ekstrudirane gumene cijevi sa aluminijskim opletom za toplu vodu. Ako ste željni kvalitetnih HNBR gumena crijeva različitih boja gumene cijevi cijev za auto dijelove rezervne dijelove koji mogu zadovoljiti vaše potrebe, DELSON. Gumene cijevi su odlazile na autima koji bi fakat puno km imali. Voda iz česme je siguran put do potencijalne korozije hladnjaka i. DIN 74310; Gumena creva za auto hladnjake. Komplet silikonskih crijeva za turbo, intercooler i hladnjak vode. Mali filter uljnih para promjera 55 mm, visine 40 mm, sa gumenim vratom.


Stomil gumena creva su izrađena glatkom unutrašnjom površinom i glatkom spoljašnjom površinom, a pristupna su i sa. Crno, glatke površine, EPDM gumena smesa. CRIJEVO HLADNJAKA GARNITURA IMT 533 BOROVO. Prima Hose je jedan od vodećih proizvođača. Curenje na kraju crijeva, gdje se ono spaja s motorom ili hladnjakom, obično se može zaustaviti zatezanjem obujmice na crijevu. Kod nas možete naručiti vodene pumpe, crijeva i hladnjake za ostale. Od materijala su potrebni: Gumeni čep-1 komad Bakrena cijev 12 mm- 1,5 m. Gumeno crijevo koljenasto 90°, Ø 38 mm. Najbolje je da se uzmu dvije vrecice i stave u hladnjak.


Hladnjak Golf 2, Golf 3, Vento, Passat, Seat, Ibiza, Cordoba, Toledo, Polo. Nameravamoga iseci (pick-up) i montirati hladnjak ozadi. Prije dva mjeseca napukao mi je hladnjak (kiler) te ga nisam odmah. Dok motor radi provjeri debelo gumeno crijevo koje ide s kilera na. Nisam gubio vodu, ali sam primjetio da sama gumena crijeva nisu. Prozirno gumeno, silikonsko crijevo 1m dužine te promjera tolikog da može ući u bocu.


Gumena cijev sa dva tekstilna platna namjenjena za pneumatske čekiće, zrak i vodu do 20bara. Cijev se isporučuje i u verziji LONG-KOMP.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.