petak, 24. veljače 2017.

Hyundai i20 forum

Hyundai i20 forum Kakvo je, forumaši, Vaše mišljenje o novom i20 koji je predstavljen u navedenom časopisu ? Izgleda dobro, među najvećima je u klasi, unutrašnjost je jako kvalitetna, a ponuda prostora vrlo uvjerljiva. Ovako, imam prilike da kupim novi i20-city star, po nesto povoljnijoj ceni.

Hyundai i20 forum
Na netu nema mnogo misljenja o ovom autu. Mene interesuje kako se vama pokazao. Izgleda da posljednjih godina ne spavaju, jer Hyundai sada i u nižoj klasi ima odličan proizvod kojem su kapu. Ne bismo slagali, ukoliko bismo “potpisali” da je novi i20 najmanje (dosadašnji) Hyundai.


Hyundai i20 forum
I definitivno, Hyundai je jedini automobilski brend u. U prodajne salone stigla je druga generacija Hyundaija i20, što je bio dobar povod da isprobamo jedan od prvih primjeraka u Hrvatskoj. Parizu predstavljen, a naslijedio je Getz? Forum - Discussion area for Hyundai i20. Auto je kupljen nov kod ovlaštenog distributera. Glavni razlog kupnje ovog automobila bio je idealan spoj cijene i kvalitete. Osim toga i20 je pravi gradski auto. Mislim si ga uzeti jer za tu cijenu (70000 KN) ne mogu dobiti niti blizu slično kod drugih proizvođača.


Takole ob listanju po reviji boste morda prišli na stran, kjer se vam navlažijo dlani, kjer se utrip srca poveča.

Hyundai i20 forum
Fórum, Témata, Příspěvky, Poslední příspěvek. Hyundai i20 druge generacije na BiH tržištu predstavljen je početkom 2015. Založte si své téma a představte svojí i20 ostatním. Venez y trouver aide et conseils de la part de nombreux membres. Allestimenti,Colori,Ordini,Consegne.


HYUNDAI MOTOR, nonostante il nostro forum sia frequentato da numerosissime.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.