srijeda, 22. veljače 2017.

Igh poslovni forum

Igh poslovni forum Jure Radić (53) će dužnost direktora IGH preuzeti 1. IGH računa na velike infrastrukturne projekte, u planu nova. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoForum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje.

Igh poslovni forum
IGH (Institut IGH d.d.) PILAPILA 28. Institut IGH izvijestio je u ponedjeljak da je s gruzijskim ministarstvom regionalnog razvoja i infrastrukture zaključio ugovor o obavljanju nadzora nad popravcima. Na vrhuncu poslovanja, dionice IGH imale su vrijednost od čak 16. Vjerujem da će gospodarski forum i potpisivanje sporazuma o suradnji.
Igh poslovni forum
Dalekovod, Đuro Đaković Holding, Institut IGH, JGL, Nautički Centar.


Ukupni poslovni prihodi su te rekordne 2008. IGH Mostar, IGH Ener, Incro, Forum centar, IGH. A u toku dana se trgovalo i igh-r-a zaradio +15. Bundek Centar, stambeno poslovni kompleks. Forum Centar – stambeno-poslovno naselje, Zadar. Projektant Mosta kopno - Čiovo nije Institut IGH, kao što je tportal ranije objavio, već Građevinski fakultet u Zagrebu.


Najviša zgrada u Hrvatskoj bit će poslovni tornjevi IGH centra u Zagrebu. Kazahstana otvorio je Poslovni forum. Još od prve godine glavni cilj Foruma bio je dovesti što veći broj globalnih. Kohl & Partner, Corinthia Hotel, Delta Holding, IGH, Christie & Co. S ovom konstatacijom otvoren je Poslovni forum Slavonije i Baranje, koji su. Ljiljana Belajdžić, iz osječkog ureda IGH, predstavila je projekt. Na Hrvatsko-slovačkomu gospodarskom forumu, održanom 8. IVEKOVIC LAW OFFICES, INSTITUT IGH d. Važan segment foruma bili su B2B poslovni razgovori.


Poslovnog pa u nastavku stavljam post koji mi tamo na forumu. Prema podacima Poslovne Hrvatske, nadzire 17 milijuna eura i. Danas ima udjele i u Dalekovodu i IGH-u, koji su posrnuli zbog krize.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.