petak, 17. veljače 2017.

Interliber 2016 program

Interliber 2016 program U pratećem sadržaju sajma na nekoliko lokacija i u više od 200 programa. Novine i časopisi; Beletristika; Školska obrazovna literatura; Literatura - religija, teologija; Stručna literatura, znanost; Literatura - umjetnost. Raznolik i zanimljiv program, predstavljanja knjiga, susreti s autorima i druga događanja održavat će se i na izložbenim.

Interliber 2016 program
Interliber je najveća književna manifestacija u Hrvatskoj koja okuplja. INTERLIBER, međunarodni sajam knjiga i učila 08. Naklada Ljevak pripremila je bogat program na ovogodišnjem Interliberu.


Druženje s autorima, potpisivanje knjiga i još mnogo toga očekuje.

Interliber 2016 program
U mreži Prvog raspravljamo o projektu novog "Interlibera". Time iz Mozaik knjige žele i podsjetiti na kampanju Djeca koja čitaju postaju ljudi koji misle. Program izlaganja bio je šarolik i bogat svim vrstama literatura, počevši. Program događanja za djecu i mlade u paviljonu 5 (štand 3c). Finale – Izaberite knjigu godine izdanu u Srbiji 2016. No, sve navedeno je tek dio bogatog programa koji će se odvijati u. Ministarstva kulture Republike Hrvatske. Sve je to samo dio bogatog programa koji će se odvijati u. Druzenje s autorom i potpisivanje; Počinje Interliber.


Interliber 2016 program
U sklopu Interlibera ponovno se održava program. Zagrebačkog velesajma bogat program novih izdanja s. Program Znanstvenog kvarta Interlibera održava se pod visokim. POGLEDAJTE NAŠ PROGRAM I PRIDRUŽITE NAM SE! Među dodatnim sadržajem Interlibera treba istaknuti Znanstveni kvart, edukativno-zabavni sadržaj koji i ove godine donosi vrlo šarolik program. Nakladnička kuća Znanje na Interliberu 2016. As a senior, I interned with Picture Show Films in Chicago and really learned a lot.


Jer osim puno povoljnije cijene knjiga većine nakladnika na.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.