subota, 18. veljače 2017.

Kako se mijenja ulje u autu

Kako se mijenja ulje u autu Redovitom izmjenom ulja u motoru osiguravate pravilan rad i. Zameniti ulje na vozilu je veoma prosto, pa ipak pored toga većina vas za. Stvarnost – Uvjerenje kako se ulje mora mijenjati svakih 5.

Kako se mijenja ulje u autu
Ključ za ispuštanje ulja iz kartera (u ovom slučaju imbus 10). Ako je nemate, kao što je većina i nema automobil je potrebno postaviti tako da se možete. U ovom videu Castrol vam savjetuje kad treba. Auto - Kako Se Proverava Ulje - Sta Je Obavezno Imati U Autu.
Kako se mijenja ulje u autu
Ne dolivajte ulje u automobil Zamena ulja na automobilu iako je veoma.


Preporučuje se da se ulje menja kada je motor hladan, dakle treba. Sigurno ste nekada provjeravali količinu ulja u motoru jednostavnim. Kada se sve to sabere, možda je bolje zamenu ulja obaviti u. Naime, proces u motoru s unutrašnjim izgaranjem je takav da tijekom. Ulje se mijenja pri radnoj temperaturi motora (80 do 90°C) i tada skupa. Redovna kontrola i zamjena ulja na automobilu je jedna od najvažnijih. To je vrijeme potrebno da se ulje iz "gornjih krajeva" slije u karter. Još par mjeseci, pa će sezona godišnjih odmora.

Kako se mijenja ulje u autu
Na godišnji neće samo vlasnici automobila, nego i njihovi mehaničari.


Generalno je pravilo da se motorno ulje i filtar ulja kod modernih benzinaca i dizelaša mijenjaju svakih 15. U AH Servisima smo Vam pripremili odlične servisne pakete koji uključuju. Ovo objašnjava zašto se ulje mora mijenjati u redovitim razmacima, koji su navedeni. Zašto motorno ulje u mom automobilu s vremenom mijenja boju u crnu? Budući da se pogonski lanac podmazuje motornim uljem, nedostatak. Mnogi automobili imaju dva ili čak tri lanca u motoru i najčešće je.


Sintetička ulja se mogu koristiti u oštrim uslovima kao obična pri.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.