utorak, 21. veljače 2017.

Kanalni remen cvili

Kanalni remen cvili Stilo JTD - kanalni remen cvili - Italia-corse forumitalia-corse. Obavezno vidi da li ti je duzine 1270mm. Po katalogu zamjenskih remena paše i 1275 i 1265.

Kanalni remen cvili
Originalni je 1270 i samo tu dužinu traži. Gume zuje, kočnice cvile ili nešto lupka sprijeda desno kod motora. Kanalni remen nije, jer kad se skine i dalje se čuje isti zvuk, znači mora biti do zupčastog remena.


E sad, ne cvili baš remenje, nego neki španer, a čuo sam da bi trebalo.

Kanalni remen cvili
Spremljeno u privremenu memorijuSlično11. Uglavnom, nakon što je promijenjen sam došao po auto i primijetio da mi jako cvili kanalni remen i to konstantno. Ako je pak kanalni remen u pitanju (plosnati sa uzdužnim utorima s... smo sve i svašta i stalno cvili (onaku u jutarnjim satima i kad je hladnije). Ovako;prosle godine sam zamjenio spaner i mikro remen i dosada je. Pozd raja,e ovako kao sto naslov kaze cvili remen.


Prije par dana imao sam kvar na alternatoru,seraf sa. Znači to otpada i na kraju krajeva on se nikad tako ne čuje i ne cvili i taj. Danas promijenio španer i rolicu od mikro remena upalio auto i opet. Stara remenica i 400 000km odradila svoje,guma se stvrdnula i tako je remenica postala fixna.

Kanalni remen cvili
Kod mene se cuje kada tek upalim da cvili spaner kanalnog kaisa. ODGOVOR:Ako je kanalni remen novi, ako su klizaci i natezac remena ispravni, ako je remen ispravno zategnut tada nema.


Koji je razlog da ponekad zupcasti remen zacvili? Da li promjena natezaca rijesava problem? Prevelika zategnutost: remen cvili, zviždi. Osim pucanja remena, najčešći uzročnik paljenja signalne lampice je.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.