četvrtak, 16. veljače 2017.

Kombinacija tipki na tipkovnici

Kombinacija tipki na tipkovnici Osim što često želite koristiti samo tipkovnicu, zna se dogoditi da. Ipak, jeste li znali da postoji čitav niz korisnih i vrlo cool kombinacija tipki s kojima možete vrlo jednostavno napraviti čitav niz stvari, znatno brže. Zato su univerzalne prečice na tipkovnici Ctrl+C za kopiranje, Ctrl+X za.

Kombinacija tipki na tipkovnici
Ovakve je probleme najjednostavnije. Da bismo lakše pratili lekcije o tipkovnici, otvorit ćemo jednostavni program. Ctrl i Alt: u kombinaciji s drugim tipkama proširuju njihove naredbene mogućnosti. Pomoću tipkovnice možete značajno ubrzati svoje pregledavanje Interneta, a ova.
Kombinacija tipki na tipkovnici
Aktivnosti u WINDOWS-u se mogu izvoditi i tipkama tastature.


Upotreba neobavezne vanjske numeričke tipkovnice. Zamjena funkcija tipki na ugrađenoj numeričkoj tipkovnici. Tipke za prečace su kombinacije tipke fn (1) i tipke esc (2) ili jedne od funkcijskih tipki (3). Većina tipki na tipkovnici ima jedinstvenu funkciju ali neke tipke mogu imati i više. Postoji i brži način: pritiskom na kombinaciju tipki ALT+F4 zatvarate. Izgled tipkovnice: Tipkovnica (Tastatura) Tipka Tab TAB tipka se koristi. Windows i slova D prikazuje Radna površina.


Alternate Graphic, IBM) nalazi se na desnoj strani tipkovnice na nekim neameričkim rasporedima tipkovnice.

Kombinacija tipki na tipkovnici
Tipka ALT GR odgovara kombinaciji tipki. Kada se pritisne tipka na tipkovnici zatvori se strujni krug i time nastane. Taj procesor gleda koja je kombinacija tipaka pritisnuta i na taj način. Pritisak i držanje tipke Alt proširuje broj kombinacija pojedinačnih znakova koji. Idite na vrpci isključivo pomoću tipkovnice.


Na primjer, ako pritisnete kombinaciju tipki Alt + F, prikaz Backstage otvorit će se na stranici Podaci o koja ima.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.