četvrtak, 9. veljače 2017.

Kondenzator klime lg

Kondenzator klime lg Vrlo vjerojatno da je samo kondenzator kompresora ispustio dušu,,, posebice kad kažete da se rijetko klima pali. Kondenzator za kompresor za klimu 35 mF. Dijagnostikovanje kvarova na klima uredjaju.

Kondenzator klime lg
Servis za montažu i popravku klima uredjaja. LG komercijalni klima uređaji LG MRI LG-eva poslovna rješenja Podrška Registrirajte proizvod Upute i preuzimanje. Internet prodaja, e-prodavnica, e-shop - KONDENZATOR ZA KLIMU 35 + 2. Klima Elinlux, stara 7 god, kad se uključi trepću sve diode koje ima i naravno ne radi.


Kondenzator klime lg
Najbolji je u to vreme po njemu bio LG i Fujitsu, naravno ni oni nisu bili suvo zlato. Lik dođe opet, pogleda klimu i zameni kondenzator. Kada klima uređaj radi u režimu hlađenja kondenzator se zagrijava i toplina. Tvrtka koja vež duži niz godina uspješno posluje u Hrvatskoj, tvrtka koja se bavi pružanjem usluga iz oblasti klimatizacije. Klima se nije koristila godinu dana u motoru ventilatora spoljne jedinice. Kod LG-a oba kondenzatora nalaze se u istom kucistu 30 i 1. LG se u top modelima popravio, sve ostale modele bi osobno stavio u "šroteks klasu", no Top modeli.


Ako ste u potrazi za LG kondenzator dobavljači, možemo Uvjeravam vas da je naša usluga visoke. Popravka elektronike klima uredjaja……………………………….

Kondenzator klime lg
Ono na što ja slutim a natko nije pomenuo je crknut kondenzator od. Lg,Midea,Galanz,Vox,Panasonic,Fuictsu. Problem je u kvalitetu kondenzatora a ako klima nema dovoljno gas onda. LG već neka koja se prodavala po srbiji pre.


Određivanje rashladnog kapaciteta i energetske efikasnosti klima uređaja.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.