ponedjeljak, 20. veljače 2017.

Lajtung za kočnice cijena

Lajtung za kočnice cijena Nudimo vam kočione cijevi po povoljnim cijenama. Kada pritisnemo papučicu kočnice, tu silu prenosi tekućina i ona djeluje na klip koji se nalazi u glavnom. Uspio sam uništiti lajtung kočnice na Vectri A dok sam pripremo trule.

Lajtung za kočnice cijena
Pomoc15 objava28 ruj 2010najčudniji problem do sad - nestala. Spremljeno u privremenu memorijuSlično. Izrađujemo metalne cijevi kočnica sa atestom marke Wurth.


LH 0192 PREDNJA FLEKSIBILNA CIJEV KOČNICA VOLKSWAGEN CADDY 96,SEAT, - dužina 485mm, 56,00kn, Kupi.

Lajtung za kočnice cijena
PAKNE DISKOVI DISK PLOČICE SAJLE RUČNE KOČNICE. CAR PARTS ima u ponudi po najpovoljnijim cijenama kompletan asortiman za sva osobna i. SERVIS KOČNICA POPRAVAK CILINDARA IZRADA LAJTUNGA. Cijena ti je po komadu,ja sam radio kod privatnika,donio sam mu staro(orginalno) crijevo i on mi je po tome napravio. Krenete li na tehnički pregled vozila, a pritom ne prođete na pregledu zbog korodiranih (zahrđalih) cjevovoda kočnica (tzv. "lajtunga"), imajte. Metalni lajtunzi prednjih kocnica su mi gadno korodirali na nekim. D Prednje kočnice15 objava11 sij 2015Promjena kočionog ulja - koliko često i kako?


Ja se sa kocnicama ne bi igrao i bolje je dati 100tinjak kuna vise i promijeniti ulje. Razlika izmedju celicnih lajtunga i onih gumenih je ,istina.

Lajtung za kočnice cijena
Puce mi lajtung-cijev od kocnica blizu razdjelnika nazad na alfi 33 sta s cim i dali se moze lotati ili slicno scim to srediti. LAJTUNG KOČNICE ZA KINESKE SKUTERE PEDA RABLJENI DIO ŠIFRA: R-0554 CIJENA NA UPIT ŠALJEMO I POUZEĆEM POŠTOM, POŠTARINA SE. LAJTUNG PREDNJE KOČNICE ZA KINESKE SKUTERE-2, Djelovi za vozila – Sajam automobila Zagreb. Ponuda disk kočnica, originalnih i zamjenskih, za japanska i korejska vozila. Zanima me cijena prednjih i zadnjih diskova i plocica za Hyundai i30 1. Ovlašteni je uvoznik i distributer preko 135 najpoznatijih svjetskih proizvođača dijelova za sve vrste osobnih i lakih teretnih automobila.


Mislim da sam za moju prednju kocnicu platio 160kn dvije prirubnice i crijevo. Daj molim te napiši ili provjeri pa napiši u svezi cijene, 1line, 2line i 3 line.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.