ponedjeljak, 6. veljače 2017.

Mac zagreb kontakt telefon

Mac zagreb kontakt telefon Cure molim vas da mi date broj telefona MAC storea u Zg ako imate? Preobraženska ulica; 10000 Zagreb, Croatia. Savudin Kravica molim vas dali netko zna njihov broj telefona ?

Mac zagreb kontakt telefon
Cure znate li možda broj telefona MAC trgovine u ZG? Jedva čekam ići u Zagreb pa da idem i u MAC! Ima li neki broj telefona trgovine, mogu li se tako kupit proizvodi? Kod izbora odgovarajuće nijanse MAC pudera važno je znati da oni dolaze u velikom. Mac Zagreb pošto vidim da nema stranice ni na fb.


Najveće MAC prodajno mjesto u jugoistočnoj Europi otvorilo se u petak, 23. C je u Zagrebu uređen u svom prepoznatljivom stilu. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 9. Prvi MAC dućan u Hrvatskoj otvorio se jutros u 9 sati te ljubiteljicama ovog branda ponudio na stotine proizvoda kojima će moći obogatiti svoju. Zagrebu, svaka od nas će doći na svoje, izbor je dobar, a cijene vrlo slične cijenama u. Naši servisni stručnjaci imaju certifikat "Apple Certified Macintosh Technician" pa možete biti mirni znajući da je Vaš. Buy skin care, makeup and cosmetics from MAC Cosmetics. Shop our full line of custom-fit skin care, makeup & fragrance products.

Mac zagreb kontakt telefon
MAC Zagreb je na Instagramu objavio cijene nekih proizvoda u MAC trgovini, a ako niste na Instagramu, mi vam ih prenosimo ovdje.


U nastavku pogledajte nekoliko fotki s otvorenja. M∙A∙C kozmetika jučer je proslavila otvaranje svog prvog prodajnog mjesta u Splitu te je napokon prisutna i u Dalmaciji! Kliknite ovdje i doznajte telefon, radno vrijeme i lokaciju na karti. Hotel i restoran Gallus smješten je u istočnom dijelu Zagrebu, 15 min. Dugo najavljivan event konačno se dogodio. Zaljubljenice ovog brenda make upa konačno će doći na svoje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.