subota, 11. veljače 2017.

Munja akumulatori cijena

Munja akumulatori cijena Munja je jedini hrvatski proizvodač: – starter akumulatora – trakcijskih baterija – stacionarnih baterija – akumulatora i baterija za specijalne i vojne namjene. Spremljeno u privremenu memorijuJAMSTVO 2 godine - Startni akumulatori SCHNEIDER. Akumulator MUNJA 75Ah 12V TOP PONUDA !

Munja akumulatori cijena
II▻AKUMULATORI MUNJA 75ah NOVO 24MJ GARANCIJA TEL 099 571 60 60 NA NAVEDENU CIJENU SE UMANJUJE -5% POPUSTA ZA. Auto centar Munja vrši prodaju Munja akumulatora za osobna i gospodarska vozila. Ispraznio ti se akumulator i prisilio te na neočekivan zastoj? Potraži među prikazanim proizvodima.
Munja akumulatori cijena
Još da su i neke mjere stavili nebi bilo na odmet.


Ovaj od 55ah je ista cijena kao i munja pa bi rađe. Zanima Vas cijena za proizvod AKUMULATOR MUNJA 12V? Prateći razvoj automobilske industrije od početka ovog stoljeća, kao i potrebe ostalih potrošača elektro-kemijskih izvora energije, Munja je stalnim održavanjem. Popust na MUNJA STARTER AKUMULATORE. Najbolji odnos cijene i kvalitete, imaš ih u Bauhausu dosta jeftino. Jedina hrvatska tvornica akumulatora Munja nedavno je u Srbiji.


Vesna akumulatori - web stranica za prodaju i servis akumulatora, ulja i žarulja. U našoj ponudi su i motorna ulja, antifriz, te žarulje po povoljnim cijenama.

Munja akumulatori cijena
ZAGREB - VARTA AKUMULATORI - MUNJA D. O predmetu; Pitanja i odgovori (1); Tijek aukcije. BOSCH NA NAVEDENU CIJENU SE UMANJUJE -5% POPUSTA ZA DONEŠENI STARI AKUMULATOR! KM po Ah sa PDV-mogucnost i ziralnih uplata. Nema problema, samo upišite (u napomeni) za koji auto kupujte akumulator.


Možete izabrati akumulatore marke Bosch i Fiamm. Tokić zimske akcije ATOM akumulatori 45Ah i 74Ah su još povoljniji! CIJENA S POPUSTOM u kunama: 123,85 Kn Cijena s popustom u.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.