utorak, 14. veljače 2017.

Natječaj za braniteljsku stipendiju 2017

Natječaj za braniteljsku stipendiju 2017 Kutine Andrijom Rudićem u prostorijama. Domovinskog rata, djeci smrtno stradalih. Objava rang-liste za svaku kategoriju državnih stipendija na.

Natječaj za braniteljsku stipendiju 2017
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta raspisuje javni natječaj za. Oznake:aktivnosti, branitelji, braniteljska stipendija, djeca branitelja, iksica. Branitelji i djeca branitelja za vrijeme srednjoškolskog i visokoškolskog obrazovanja imaju pravo na stipendiju i naknadu dijela troškova školarine. For 1 dag siden - Registar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma - 01.
Natječaj za braniteljsku stipendiju 2017
Rok za prijavu: stalno otvoren natječaj.


Institut za razvoj obrazovanja, 2017. Natječaji za stipendije za studentsku razmjenu u ak. Za stipendije će se moći prijaviti srednjoškolci i redovni studenti. Financijska agencija (Fina) izvijestila je u ponedjeljak da raspisuje natječaj za dodjelu do 20. Osigurani novac ostao je nepotrošen od donacija građana tijekom procesa. Kraj školske, a Braniteljske stipendije još nisu dodijeljene. Iako je natječaj bio u prosincu, za ovu godinu nitko još nije primio stipendiju.


Već se neko vrijeme studenti pitaju kada će izaći natječaj za dodjelu braniteljskih stipendija. Prošlih godina su natječaji bili objavljeni u prosincu. Radionica i natječaj za potpore razvoja malih poljoprivrednih gospodarstava. Razočarani su jer su prošle akademske. Mjesečno će studenti dobivati 400 kuna. Slažem se s tobom u vezi svega, to je OK, ali mala ispravka ipak da je stipendija i za braniteljsku djecu i branitelje.


Stipendija za djecu branitelja Kutak za školarce i studente.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.