četvrtak, 23. veljače 2017.

Pin hidraulika zagreb

Pin hidraulika zagreb Obratite nam se za dijagnostiku I servis hidraulike na svim modelima građevinskih i poljoprivrednih strojeva, kamiona te ostale radne mehanizacije. Pin hidraulika je obiteljsko poduzeće koje se bavi servisom i trgovinom od 1995 godine. PRODAJA KLIPNIHI I ZUPČASTIH PUMPI TE OSTALE HIDRAULIKE ZA.

Pin hidraulika zagreb
Pročitajte komentare i saznajte informacije za PIN hidraulika d. Ovdje možete naći detalje o tvrtki PIN HIDRAULIKA d. Telefon, karta, kontaktne informacije. Vrsta posla: stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme, stručno osposobljavanje.
Pin hidraulika zagreb
Napomena: Ukoliko želite promjeniti, nadopuniti podatke "PIN-HIDRAULIKA d. Tražimo osobu koja je spremna na stručno osposobljavanje za rad u servisu hidrauličnih sistema: rad sa alatima i strojevima, pranje dijelova te.


Since then, the company operates uninteruptedly. Kontakt podaci, adresa, broj telefona. ZAGREB, Održavanje i popravak motornih vozila. Poslovni subjekt iz djelatnosti Hidraulika i Pneumatika. Zagreb in 1994 where we remain to date. Informacije o firmi Pin-Hidraulika d. Zemljovid - Zemljovid - PIN-HIDRAULIKA d.

Pin hidraulika zagreb
Popularity,Safety,Social monitoring,Legitimacy reports. Nekretnine zagreb, zagreb nekretnine, stan najam zagreb, kuća najam zagreb. Podi kao najbolja industrijska (poduzetnička) zona u Hrvatskoj sa svojom pozicijom i prometnom povezanošću priodonosi Vašem.


Jedini problem koji sam imao sa njihovom hidraulikom je da se pojeo. Lokacija: zagreb, a ljeti područje Šibenika. Ja koristim Festo al tu je i Parker. To su brze spojnice koje se koriste za hidrauliku i pneumatiku.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.