nedjelja, 5. veljače 2017.

Posao u triglav osiguranju

Posao u triglav osiguranju Također sam čula da oni koji vas uvedu u posao imaju na svaki vaš zaključen ugovor neku proviziju? Da li netko ima iskustva u tom poslu, radi li se tu o klasićnoj prodaji osiguranja kucaš na vrata i te fore, pa te plaćaju po tome koliko prodaš il je. Na području prodaje životnih osiguranja.

Posao u triglav osiguranju
Jedna od najstarijih austrijskih osiguravajućih kompanija, koja posluje I u Srbiji, raspisuje konkurs za. Bez obzira na sve poteškoće, zastupnik u prodaji osiguranja i danas je. Imam ponudu da sklopim ugovor zivotnog osiguranja a i da pocnem da radim-da osiguravam druge. To sam vec radila za jednu osiguravajucu.


Dobar zastupik osiguranja mora nadzirati prodaju ili u fazi zaključivanja prodaje može. Da posao prodaje osiguranja traži potpunu predanost poslu poznato je svima koji su. Oglas za radno mjesto:ZASTUPNIK U OSIGURANJU. Triglav proširio ponudu na zdravstveno osiguranje 23. Braniše htio sam prije sve- ga dobiti odgovore na pitanja kako je to biti zastupnik prodaje osiguranja u manjem mje- stu, kako se ulazi u taj posao. Uvek aktuelna ponuda na berzi poslova Lako do posla. Dobio sam poziv da se javim na razgovor. Interesuje me ako je neko imao iskustvo bas sa njima da da nekoliko uputa o tome koliko su slicni u. Pretražujte web portale za zapošljavanje?


Posao u triglav osiguranju
Vam u suradnji sa specijaliziranim portalom za zapošljavanje Posao. IMAM KASKO KOD TRIGLAV OSIGURANJA, I NEDAVNO SAM IMAO UDES. Oglas za radno mjesto: ZASTUPNIK U OSIGURANJU. Triglav, najveće finansijske grupacije u JI Evropi. Infostuda, zarad komercijalne upotrebe ili u druge svrhe.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.