utorak, 7. veljače 2017.

Posavski gonič karakteristike

Posavski gonič karakteristike Karakteristike, ishrana, osobine, iskustva, narav, karakter, veličina, dimenzije, dresura, održavanje, nega, cena, bolesti i. Posavski gonič čvrst je pas srednjih proporcija. Zbog svojih izvrsnih lovnih karakteristika, cijenjeni istarski goniči prodavani su i u susjedne.

Posavski gonič karakteristike
ZEMLJA PORIJEKLA : Njemačka, Švicarska UPORABA : Lovački pas, Klasifikacija. Spada u skupinu kratkodlakih goniča. Veoma cenjen na prostorima bivše Jugoslavije, ovaj gonič je praktično nepoznat van tog prostora. Brz, neumoran čak i na brdovitom terenu, ima dobar njuh i.
Posavski gonič karakteristike
Slavonija i Posavina su postojbe hrvatskog ovčara i posavskog goniča. U organizaciji ovog Kluba, četvrtu godinu održavane su izložbe samo. U osnovnoj premisi riječi „gonič“ nalazimo njen smisao - gonjenje divljači.


Istarski kratkodlaki gonič ima izrazitu volju i nagon za rad, vrlo je. Svjetske lovne kinologije i po obliku i po radnim karakteristikama. POSAVSKI GONIC je izuzetan lovni pas koji se koristi za lov dlakave divljaci. Cvrstog je karaktera i mirnog temeramenta, poslusan i privrzen porodici. Koristi se kao gonič na krupnu i sitnu divljač. Po osobinama je srodnik psu dalmatincu, posavskom goniču i starohrvatskom hrtu.


Posavski gonič karakteristike
Goniči, tregači po krvi i srodne rase. Osim manjih izmena i dopuna u standardu promenjeno je i ime u posavski gonič. Najveća ponuda i najbolje cijene: posavski goniči. P: Dobio sam u leglu jedno štene rase posavski gonič, koje je sada staro 40 dana. Jedna od njegovi karakteristika je i rep koji prati gornju liniju leđa. Vlasnik posavca je Sasa Kasalovic iz Zubinog Potoka a srpskog je Sretko iz Josevika.


Crnogorski planinski gonič je rijetka pseća Pasmina iz planinskoga dijela.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.