subota, 18. veljače 2017.

Premazi za beton

Premazi za beton Primjena: kao abrazivno otporni materijal za zaštitu betona u silosima, postrojenjima. Primjena: zaštitni premaz za beton i metale u vodogradnji, postrojenjima. Elastični zaštitni premaz u boji na akrilno disperzivnoj bazi.

Premazi za beton
Vremena nezaštićenih fasada i opločenih površina otišla su u nepovrat. Oštećenja koja su nastajala tijekom godina iziskivala su. Dvokomponentna je epoksidna boja na vodenoj osnovi, pogodna za zaštitu i dekoraciju za betonske površine izložene većim mehaničkim i kemijskim. Boja za beton služi za podni premaz te zaštitu i dekoraciju unutarnjih i vanjskih betonskih površina te dr.


Premazi za beton
Visokovrijedni zaštitni premaz za prekrivanje pukotina vrlo velike pokrivne moći specijalno za beton – čak i sa starim premazom. Akwagard TOP Prozirni tekući poliuretanski zaštitni premaz. Kao pod iznad betona ili sintetičkih. Fina masa za izravnavanje i antikorozivnu zaštitu betonskih površina, prema EN 1504-2:PCC zaštitni premaz za beton. Premaz s efektom betona ulaštenog voskom. Za urbani i moderan Loft dizajnerski interijer.


Multifunkcionalan i jednostavan za primjenu na raznim površinama. Produžava trajnost posebno istaknutih betonskih dijelova u novogradnji i sanaciji postojećih. EPOXY SHIELD ima sve karakteristike profesionalnog industrijskog premaza.

Premazi za beton
Zaštitne obloge, impregnacije i premazi za dugotrajnost i poboljšanje svojstva prirodnog kamena, betona, fasadne cigle i sl. Poškodbe, ki so se pojavljale z leti, so terjale visoke stroške. Podni premaz s premazom za beton koji emulgira s vodom, postojan. Vreme nezaštićenih betonskih fasada i pločnika je odavno prošlo.


Akrilna lateks završna boja za unutrašnje zidove i plafone, na bazi vode, periva do 10. Feelings Extra Durable se koristi za.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.