petak, 24. veljače 2017.

Prodaja pasa srbija

Prodaja pasa srbija Prodaja pasa - svih rasa, kupovina pasa. Brzo i lako prodajte ili kupite svog ljubimca. Na prodaju izuzetno muško belo štene Akita inu staro 4,5 meseca.

Prodaja pasa srbija
Mops, šampion Srbije spreman za parenje. Mali oglasi za kupovinu i prodaju pasa svih rasa u Srbiji, pronadjite psa za sebe ili besplatno objavite oglas za prodaju. Ursa El Vagera Otac je mladi sampion Srbije, zreli sampion Makedonije, Srbije. Pomeranski špic i nemacki spic stenci na prodaju.


Prodaja pasa srbija
Akvarel slike, Ulje, Pravoslavne Ikone, Pejzazi, Umetnost i Kultura Srbije. U poslednjih nekoliko dana društvenim mrežama kruži oglas koji je postavila Vojska Srbije u kojem obaveštava javnost da su na prodaju. Uzgajanje pasa u Srbiji može da bude i više nego isplativ biznis. Novac se zarađuje od parenja ili od prodaje pasa. Pit Bul Terijer stenci na prodaji od veoma dobre genetike i pedigreom roditelja, starosti 13 nedelja, ocisceni tri puta od. Psi, kinologija i odgajivačnice pasa u Srbiji. Beogradu, dok se grije na ulazu u zgradu. Hrvatskoj gotovo nesmetano cvate, tako da je gotovo svakodnevna situacija kupnja, primjerice, krijumčarenih pasa preko.


Zelite da kupite ljubimca ,,(psa) na pravoj ste strani, ovde mozete pogleati pse za prodaju ili male stence na prodaju.

Prodaja pasa srbija
Portal InfoSrbije nudi sve na jednom. Drobnjak kaže da se psi iz Srbije prodaju po celoj Evropi, ali i Turskoj, Egiptu. Niko ne zna gde i kako lopovi prodaju pse uprkos činjenici da životinje imaju. PSEĆA MAFIJA: Kradu, pa prodaju lovačke pse. Internet prodavnica za sve u vezi vašeg ljubimca – psa, mačku, ribicu, hrčka, papagaja. Dokumenta potrebna za prodaju psa van granica zemlje. Pasoš je dokument koji prati svaki transport životinje van granica Srbije.


CIJENA : 300 KM PRICE : 150 EUROS PREIS : 150 EURO Moguca proba psa. Sajt ljubitelja pomeranskog spica BOO. Sve inforamcije za negu i odgajanje pomeranaca.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.