nedjelja, 12. veljače 2017.

Pumpa za pranje

Pumpa za pranje Wap KARCHER masina za pranje auta,masine za pranje. Pumpica za pranje prednjeg i stražnjeg stakla FORD ESCORT, SIERRA SCORPIO, 64,00kn, Kupi Dodaj za. Columbus mašina za pranje podova koja se vozi model ARA.

Pumpa za pranje
Masina(karcher toplo pranje) kompletno servisirana, godinu dana garancija! Mašine za pranje pod visokim pritiskom. Ko još hoće da dugo vremena provede čisteći? Lako: čišćenje Kärcher kompresorskim.


Pumpa za pranje
Kad povučem ručicu kod upravljača nema niti zujanja. Za ovaj proizvod trenutno nema ponude. Autodijelovi za Vaš Peugeot i Citroen PA Peugeot Autodijelovi, , poduze�e za prodaju. CDRW, šta misliš da ti na tvojem Golfu imaš dvije pumpe? Pumpa (motorić) za pranje stakla (76) P. Moguće jedino ako imaš Bi-Xenon, ali jedna pumpa je za sistem pranje farova. Stilo - ne radi pumpica za pranje stakla.


WAP masina za pranje pod pritiskom profesionalna 29. Elektricna pumpa za pranje vetrobanskog stakla.

Pumpa za pranje
Za dobar pregled vozacu je najvaznije da vetrobransko staklo bude uvek cisto. Gorenje mašine za pranje i sušenje veša sa pravom kombinacijom temperature. Mašina za pranje sa nežnim srcemGorenje SensoCare generacija mašina za. Ovdje se primjene protežu od pranja željezničkih platformi preko površina zidova i podova, do renoviranja lokomotiva, vagona, i mreže željezničkih pruga. Aukcija "Karcher 201 masina za pranje pod pritiskom" je arhivirana. MAŠINA ZA PRANJE POD PRITISKOM – toplo-hladno pranje MODEL COMPACT.


Vertikalni bojler od inoxa sa protivdimnim uredjajem uskladjenim sa CEE. Pranje auta vodenom parom www mobilna autopraona com - Duration: 3:20.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.