nedjelja, 26. veljače 2017.

Putni nalog obrazac 2015

Putni nalog obrazac 2015 Porezna prijava za građane i obrtnike. PUTNI RADNI LIST - za službeno vozilo 2015 putni nalog - za. Potvrđujem da je službeno putovanje prema ovom nalogu izvršeno i isplata se može izvršiti. Uvođenjem JOPPD obrasca bitno se zakomplicirala cijela situacija. Kao da nije bilo dovoljno problematično obračunati. Ostale novosti vezano uz JOPPD i putne naloge. Upravo smo se naviknuli na prijavu putnih naloga kroz JOPPD obrazac, i evo – čekaju nas izmjene… S obzirom da ima nekoliko specifičnosti.


Putni nalog obrazac 2015
Primjer obračuna putnog naloga i prijave JOPPD obrasca. Putni nalog, naknadno ispostavljanje i obračun. Smatra se da se putni troškovi trebaju prikazati u obrascu JOPPD do 15. Stoga, uz putni nalog obvezno se prilažu isprave ko-. Troškove cestarine vezane za loko-vožnju. Ako sami elite kreirati obrazac, on mora sadr avati najmanje slijedeke.


Kalkulator prijave prijave poreza na dohodak za 2015. Obveza prijavljivanja ovih troškova nastupa tek 01. Obračun putnog naloga učitavati će se u JOPPD obrazac prema datumu JOPPD. Obrazac za putne troškove koji se nalazi u prilogu. Jedna od novosti koju uvodi JOPPD obrazac je obaveza da se prema. Uz svaki primjer putnog naloga u obvezi ste priložiti i obrazac. Obrascu) mogu biti i drugi dostupni dokazi.


Osnovna razlika između navedenih putnih naloga je u obračunu. Ako su službena putovanja vrlo rijetka moguće je iskoristiti neki od obrazaca dostupnih na internetu te evidentirati putni nalog na taj. TROŠKOVI SLUŽBENIH PUTOVANJA U OBRASCU JOPPD od 1. Pravilnik o korištenju službenih vozila, 2015-01-28, pdf.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.