ponedjeljak, 20. veljače 2017.

Radijator inženjering

Radijator inženjering Ovaj proizvod Radijator inženjeringa namenjen je za montažu u samom objektu koji se greje. Za razliku od klasičnih kotlova nije p. Vas obavještavamo kako smo u svoj asortiman kotlova na kruto gorivo i pelet uvrstili i kotlove srpskog proizvođača Radijator Inženjering. Kotlovi serija C Kotlovi serija KS Kotlovi serija R Kotlovi serija FK Kotlovi na pelet Kamin na pelet BIOLUX Kotao-šporet Etaž Cisterne Akumulatori toplote. Kotlovi RADIJATOR INZENJERING trajnozareci u Internet prodavnici Expont d. Fabrika Radijator inzenjering u Kraljevu. Bavi se proizvodnjom kotlova na čvrsto gorivo, bio masu-pelet. Pramac (6); Prity (8); RADIJATOR Inženjering (14); RAIDER (1).


Kotlovi na biomasu serije TKAN 1 i TKAN 2 razvijeni su sa ciljem da „Radijator Inžinjering" ponudi t. Kombinovani trajnozareci kotlovi serije K 80 kw. Sve prednosti kotlova na Pelet TKAN program (RADIJATOR INŽENJERING). Radijator-Inženjering bavi se prvenstveno proizvodnjom kotlova na čvrsto i tečno. Kotao na čvrsto gorivo snage od 18 do 80kW. Kotlovi ove serije izrađuju se u serijama od 18 do 80kW. Za njihovu izgradnju koriste se limovi 4 i 5 mm.


Vlastitim mišljenjem, dojmovima i zapažanjima pomažete svim nadji.

Radijator inženjering
Zvaničan pun naziv firme: Radijator inženjering Doo preduzeće za proizvodnju kotlova na čvrsto i tečno gorivo montaža održavanje i instalacija centralnog i. Preduzeće “Radijator inženjering” iz Kraljeva, potpisalo je ugovor sa Predškolskom ustanovom „Olga Jovičić Rita“ iz Kraljeva o donaciji. Implement SOLIDWORKS Professional design, SOLIDWORKS Enterprise PDM product data management, and SOLIDWORKS Composer technical. The company deals in the production and installation of heating equipment. Radijator Inženjering je pojačao i svoju servisnu službu kroz kvalitetna servisna uputstva i materijal za obuku svojih servisera i distributera.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.