utorak, 28. veljače 2017.

Rimac automobili kontakt

Rimac automobili kontakt Auto Concept One, koji je konstruirao Rimac, utrkivao se s električnim Ferrarijem. Vozač Rimčeva auta izgubio je kontrolu, izletio sa staze i. Osim 500 milijuna dolara, Rimac će dobiti i opcije na Appleove dionice te će.

Rimac automobili kontakt
Rimac Automobili će zbog spajanja s Appleom u narednim. Uskoro nova pravila za e-trgovinu i time nižu cijenu dostave paketa. Više od 100 svjetskih i europskih premijera novih i redizajniranih automobila danas je otkriveno na 86. Od danas je u prodaji električni bicikl Greyp, novi proizvod Mate Rimca, izumitelja najbržeg električnog automobila Concept One, a cijena mu.
Rimac automobili kontakt
Rimac automobili je tvrtka koja se osim proizvodnje električnih automobila. Treba spomenuti dakako i činjenicu da im je cijena daleko od.


Mate bicikl prodaje po cijeni od 6 tisuća eura, računajući da će mladi. Automobil je dovršen u četiri mjeseca, a cijena je nepoznata. Mate nije htio otkriti, ali zato nije krio cijenu od vrtoglavih 750. Mate Rimac pored automobila Koenigsegg Regera čija je ukupna snaga. Automobilu je cijena 1,9 milijuna dolara, skoro dakle 12 milijuna. RIMAC Automobili dobili su pojačanje iz inozemstva.


Imate priču o uspjehu, trudu, porazu ili "samo" inovativnom proizvodu?

Rimac automobili kontakt
Investicije u ovog hrvatskog automobilskog proizvođača u porastu iz godine u godinu. Imamo već dvije čistačice i slobodno ih može bilo tko kontaktirati da im ispričaju. S malo (ili malo više) zakašnjenja, evo i povratnih. Mladi entuzijasti, inžinjeri iz tvrtke. Sažetak Projekta; Status; Kontakt; Potrebe Projekta.


Rimac Concept_One – Električni superautomobil. Najbrži električni automobil na svijetu. Po dva najbolja učenika iz svakog razreda Tehničke škole Požega, njih 51 nagrađeno je za svoj trud i rad stručnim putovanjem u proizvodne. Adopto te ih personalizirano kontaktirati te tako otvoriti izravne razgovore".

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.