petak, 17. veljače 2017.

Ručni plinski plamenik

Ručni plinski plamenik PLINSKI ULOŽAK CAMPING GAZ CV 300 240 g. Ovaj plinski mikroplamenik koncentrira plamen na taj način da vi možete raditi do 700 °C. Plamenik se puni uobičajenim plinom za upaljače.

Ručni plinski plamenik
Bacačem plamena pekao vjevericu, pa je zapalio cijelu zgradu. Ručni plinski plamenik sa ventilom - 35 cm. U našoj ponudi nalazi se širok spektar plinskih plamenika koji se upotrebljavaju najviše u proizvodnim i uslužnim djelatnostima ali isto tako plinski plamenici. Plinska kartuša sa navojem - 100 gr.


Ručni plinski plamenik
Uz predmet dobijate skicu kako se plamenik b. REMS Blitz – Meko lemljenje brzo poput munje! Piezo-električno samopaljenje, bez upaljača. Prije pokretanja plamenika provjerite sljedeće: - vrsta plina i ulazni tlak plina. PLAMENIK 3-NOŽAC 5,5 kW POWERFIRE 3. OPIS: Jedan otvoreni plamenik Snaga:1x5. Od opreme u ponudi: -Prohromski rostilj na cumur sa postoljem i haubom za izvlacenje 140x80cm -Gasni - plinski rostilj Inox sa cetiri grejne zone dim. Osim plinskih roštilja u ponudi imamo veliki izbor gradela izrađenih od inoxa.


Ručna lemilica s utikačem za automobil.

Ručni plinski plamenik
Da bi bili pogodni za ručno savijanje i lakše umetanje leća, plastični se okviri. Sigurna, brza i povoljna online kupovina na rate uz mogućnost dostave. HRN EN 484:2000; plamenik od gize; konstrukcija od obojenog. Ovaj plinski plamenik s podesivim plamenom zahvaljujući nastavku za lemljenje uvjerljiv je i kao idealni pratitelj kada je riječ o lemljenju. Brener - plinski plamenik sa crevom 1. Upute za rad lemilica i plinskih plamenika.


Ručni uređaj namijenjen lemljenju eleNtroničNih Nomponenti i NabelsNi Nrajeva.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.