subota, 11. veljače 2017.

Saborski zastupnici 2016

Saborski zastupnici 2016 Bilek, Vladimir (NZ; zastupnik češke i slovačke nacionalne manjine). Državnog izbornog povjerenstva Republike Hrvatske utvrđeni i objavljeni 26. Velika dvorana Hrvatskog Sabora, uoci sutrasnje konstituirajuce sjednice novog saziva Hrvatskog.

Saborski zastupnici 2016
Donosimo listu zastupnika koji su osvojili mjesto u Hrvatskom saboru prema listama s kojih su izabrani:. SDP je druga najveća stranka u Saboru s 42 zastupnika, što je čak 21 manje nego što su osvojili na prošlim izborima. Ovo su novi zastupnici u Saboru: Pogledajte tko je sve prošao.


OTKRIVAMO: KOLIKE SU PLAĆE SVIH SABORSKIH ZASTUPNIKA. Ovo su za sada poznati saborski zastupnici i poredak po preferencijalnim glasovima po izbornim jedinicama. Koalicija HDZ-a ima 59 zastupnika (3 dijaspora), a SDP-ova 56. Među osam saborskih zastupnika Živog zida tek je jedna žena, i to Vladimira Palfi, supruga. Preskoči na odjeljak Parlamentarni izbori 2016. Na izborima za Hrvatski sabor održanim 10.


Građani će sada plaćati čak tri saziva Sabora: istražili smo koliko koštaju saborski zastupnici. HDSSB i nezavisni zastupnik Željko Glasnović. POTPUNI REZULTATI IZBORA ZASTUPNIKA. Goran Aleksić, Zastupnik, Hrvatski sabor, 14.

Saborski zastupnici 2016
Neven Alić, Zamjenik župana, Bjelovarsko bilogorska županija, 06. Sabor dva nezavisna gradonačelnika, križevačkog i đurđevačkog. Službena saborska statistika otkriva tko je u 2016.


Rezultati izbora za saborske zastupnike 11. Izbori koji su iza nas, donijeli su odgovore koji će zastupnici ući u Sabor. Mandatar Tihomir Orešković predstavio je danas u Hrvatskom saboru svoju Vladu, njezin program za. Osma izborna jedinica i na ovim izvanrednim parlamentarnim.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.