subota, 11. veljače 2017.

Samonosiva klizna vrata cijena

Samonosiva klizna vrata cijena SPEED S nosač s osam kotača za dvorišna (laka) samonosiva klizna vrata S. Aluminjska samonosiva klizna vrata s uzorcima. Klizna dvorišna vrata su praktična i sa svojim modernim dizajnom uljepšavaju svaki ulaz u dvorište.

Samonosiva klizna vrata cijena
RT6018VC RT8020VC 412 V100 410 U 80. Prihvatnik – graničnik samonosive ograde. Kotačić pomoćni za samonosivu ogradu. Garažna i industrijska vrata, rezidencijalne i industrijske ograde, automatika za.
Samonosiva klizna vrata cijena
Samonosive industrijske klizne ograde idealno su riješenje za zatvaranje. Dimenzije: Vrata mogu biti različitih dimenzija (od 1 m do 20 m dužine) - Vrsta vrata: Mogu biti klizna, samonosiva.


Nudimo vam garažna vrata i svu opremu za automatska garazna vrata, industrijska vrata , ulazna vrata , prozori , motori za vrata, motori za kapije i ostala vrata. Samonosiva klizna dvorišna vrata u odnosu na obična klizna vrata donose mnogobrojne prednosti kao što su olakšavanje čišćenja snijega jer je površina ravna. Samonosive klizne kapije se izradjuju od čeličnih kvadratnih i pravougaonih profila. Horizontalna dvorišna vrata »Z« predstavljaju najnoviji sustav te su o potpunosti izrađena od. POKRETNA SAMONOSIVA VRATA; DVOKRILNA VRATA. El motori za klizne i krilne kapije, garazna sekcina vrata-. OGRADE, KANATI, KLIZNE KAPIJE, PJEŠAČKE KAPIJE, NAJPOVOLJNIJE CIJENE I NAJKRAĆI.


Samonosiva klizna vrata cijena
Različitih dimenzija i vrsta – klizna, samonosiva, jednokrilna ili dvokrilna. SAMONOSIVA KLIZNA VRATA Prednost samonosivih vrata je u sistemu, kojima za pokretanje ne trebaju vodilice. Vrata su pričvršćena samo na jednom dijelu. Vodeći smo u izradi i montaži kovanih ograda, vrata (kapija), kovanih elemenata, i drugih proizvoda od željeza, kovanog željeza i inoxa. Samonosive konzolne-klizne kapije idealno resenje da izbegnete � donju klasicnu sinu kao kod � standarnih. Funkcionalnost i pouzdanost po atraktivnoj cijeni.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.