ponedjeljak, 27. veljače 2017.

Spajanje svjetla i prekidaca

Spajanje svjetla i prekidaca Bilo da iz estetskih ili funkcionalnih razloga morate mijenjati prekidač u slijedećih par minuta objasnit. SubscribeSubscribedUnsubscribe 257257. Omogućava uključivanje i isključivanje trošila sa dva prekidača.

Spajanje svjetla i prekidaca
Ako smo dobro spojili, uključimo napon. Spajanje dva izmjenična i jednog ili više križnih prekidača. Svjetlo bi se trebalo paliti i gasiti na oba mjesta. U prilogu dajem električnu shemu spoja izmjeničnih.


Spajanje svjetla i prekidaca
Pomoc oko spajanja prekidača i svjetla. Način spajanja jednopolnog prekidača je krajnje jednostavan kao što je prikazano na šemi. Za spajanje se koristi provodnik poprečnog preseka 1. U električnim šemama serijski prekidač se obeležava simbolima prikazanim na slici. Na slici je predstavljen šematski prikaz spajanja serijskog prekidača. Prekidaæe meðusobno povežeš s dvije žice. Tu žicu (plava) kačiš na srednji kontakt jednog prekidača. Gilera Runner - spajanje svjetala7 objava21 lis 2013SR50R - spajanje kratkog svjetla preko akumulatora.


Treba mi pomoc nekoga tko se razumije u struju.

Spajanje svjetla i prekidaca
Spremljeno u privremenu memorijuSlično2. Halogena žarulja je jači izvor svjetlosti od klasične žarulje zbog veće. Na slici 28 su date sheme spajanja jednopolnog prekidača i sijalice. Za povezivanje prekidač za kratka svjetla s lustera, svjetlina koju će voziti. Zahtjevi shemama spajanja; standardnim. Vrste svjetla prebacuje; Priključak svjetlo prekidača. Svi radovi za spajanje prekidač nije osobito teško, to je dovoljno da se pridržavaju.


APN spajanje struje "praktični" dio. Stranica 3- spajanje žmigavaca Mehanička radionica.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.