nedjelja, 12. veljače 2017.

Tekućina za čišćenje karburatora

Tekućina za čišćenje karburatora Tekućina za čišćenje karburatora Sjećam se da je bilo za kupiti takvih tekućina koja su bila u stanju otopiti i očistiti. KAKO OČISTITI KARBURATOR – RASPLINJAČ Čišćenje karburatora. Uz obavezno održavanje skutera ide i čišćenje karburatora.

Tekućina za čišćenje karburatora
Tekućina za čišćenje karburatora
Kako očistiti karburator, odnosno rasplinjač? Koncentrat uliti u ultrazvučnu kadu i dodati neophodnu količinu vode. Kada je podešena temperatura dostignuta.


Tekućina za čišćenje karburatora
Tekućina za čišćenje karburatora
Jeftin i brz način čišćenja i obnove karburatora i mašina pomoću sode. Kad ste sve to napravili, karburator je za čiščenje. Za čiščenje koristite posebnu tekučinu za čiščenje karburatora, ali možete se poslužiti. Stvarno dobra sredstva za čišćenje koja su se pre mogla nabaviti više nisu. Dubinski odstranjuje čvrsto prilepljene. Gilera runner - problem gusenje20 objava10 lis 2011Ultrazvučno čišćenje injektora , gdje?


Spremljeno u privremenu memorijuSlično27. DISINCROCARB - DETERGENT ZA ČIŠĆENJE RASPLINJAČA, ODSTRANJIVAČ KAMENCA ZA RASPLINJAČE PODRUČJE PRIMJENE DISINCROCARB.

Tekućina za čišćenje karburatora
Tekućina za čišćenje karburatora
Planiram da u rezervoar sunem jedno od onih sredstava za ciscenje karburatora, pre nego sto odvezem motor na vakuum-metre. Sredstvo za čišćenje kočnica univerzalan je proizvod na bazi organskog. Preparat za ciscenje koji eliminise prljavstinu I naslage iz unutrasnjosti karburatora bez rasklapanja. KONCENTRAT ZA ČIŠĆENJE KARBURATORA 1liter. Ovo sredstvo je namijenjeno za čišćenje svih vrsta naplataka, posebno onih od.


Sprej za čišćenje karburatora leptiraza gas i teško zaprljanih elemenataSpecijalno visokoaktivno sistemsko sredstvo za čišćenje za2 i 4 taktne motore mašine i. Sredstvo je idealno za čišćenje karburatora, glava motora itd.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.