ponedjeljak, 20. veljače 2017.

Topling za traktor

Topling za traktor Oko toplinga; Razni dijelovi toplinga; Kugla topling puluge; Osigurači; Klinovi. U ponudi topling za: Imt, Ursuz, Zetor, Univerzal, Rakovica. Cena toplinga zavisi od modela traktora koji imate, i koji kvalitet zelite.

Topling za traktor
Tražite najbolje ponude za Topling Za Traktore oglase u Bosnia and Herzegovina. Mi imamo 12 Topling Za Traktore oglasa u kategoriji Mašine. Boban Zec Topling i ostali delovi na traktor. SubscribeSubscribedUnsubscribe 8686.


Topling za traktor
Na prodaju topling za traktorNa jednoj strani navoj ne radi pa se topling izvlaci sam kao na slici br2 � Druga strana se odvija i zavija normalno. Veliki izbor polovnih i novih delova za traktore. Obrtometar za traktor IMT 539 540 542 558 nov ne. Dizalica za zastava jugo a moze i za traktor 800 din 720 din. Artikle iz našeg prodajnog asortimana možete naručiti preko web sajta ili elektronskog CD kataloga. Ažuriranjem podataka imate uvid u važeće cene i stanje. NOVE BKT GUME za kombajne i traktore. Rezervni delovi Za traktore; Ostali proizvodi.


TOPLING POLUGA TOMO VINKOVIĆ 1-1 300 mm M 22x2,5.

Topling za traktor
Kupite ili prodajte svoj polovan automobil ili. U našem asortimanu možete pronaći veliki izbor topling poluga za svu vrstu. Sve Za Vaš Traktor - Mehanika, Hidraulika, Limarija. Ako imaš topling polugu s rupama, onda plug spusti na ravni teren, s time. Kad zaoreš prvu brazdu i dobiješ jarak u kojoj traktor visi u desno.


Poluga koja služi za prikopčavanje nekih poljoprivrednih priključaka za traktor. Danas nalazi širok spektar primjene i u nekim sferama društvenog života. Availability:out of stock 0 item(s). Materijal: SAE 1020 (pojačani čelik), pocinčano. Prodam dobro topling ročico za tritočkovni priklop priključkov na traktor. Ja platio kod Ferencaka obicni topling sa navojem 36x3, dolje zglob sa. Evo danas smo namontirali na traktor i probali nosit sjetvospremač.


IMT 506 Traktori i Motokultivatori Najnoviji asortiman za 2015. Posto su bili na sajmu traktori imt 539 i 549 i 539s i 549s?

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.