ponedjeljak, 27. veljače 2017.

Trek bicikli forum

Trek bicikli forum Koji bicikl kupiti - obavezno pročitati prvi post! Ima li neko informacije o biciklima marke Trek! Spremljeno u privremenu memorijuSlično6.

Trek bicikli forum
Kakve su kvalitete, koja je cijena polovnih bicikala i ima li ih uopste na našem tržištu? Ovako, iden u cetvrtak uzet biciklu. E sad izbor je pa na ove 2 i neznan vise je se isplati tih 400-500kn. Jeftiniji modeli od 3700-ice predviđeni su ipak za one koji bi bicikl htjeli imati, ali ga rijetko voziti, pa se pitaju zašto da odvoje koju kunu više.
Trek bicikli forum
Nasao sam par modela bicikala, ali mi treba dobar savjet, bitno mi je da je bicikl brz, lagan te nisam siguran da li su mi potrebni prednji.


Generalna tema za kupnju bicikla do 4000 kn. Bicikli Marke Haibike18 objava15 svi 2012Trek VS GT ili pak nesto trece. Nikad bolje cijene TREK i FUJI bicikala! Raspravljate o temi Trek Vs Scott Vs Giant u Ostali sportovi forumu, dio. Razlika je i tome što su Trek i Scott veći brand pa će im bicikli koji su. Trek 4300 prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: trek 4300.


Koja je vama najbolja,a koja najgora marka bicikala?

Trek bicikli forum
TREK za informaciju daje doživotnu garanciju na ramu. Web stranica trgovine bicikala marke Merida, Commencal,Norco, Trek, KTM, Author, Ghost, Cannondale, Wheeler te opreme, rezervnih dijelova i ostale pratece. Trekking je tip bicikla koji je podoban za 90% kupaca MTB-ova. Najčešći proizvođači su Schwinn, Capriolo, X-plorer, Giant, Norco i Trek, a možeš birati između muških i ženskih bicikala različitih cijena. Mene konkretno interesuje model TREK 1. FX ali od road bicikala nema za mene nista (196 cm).


Trek je predstavio novu seriju cestovnih bicikla 9 Madone koji se može pohvaliti.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.