subota, 11. veljače 2017.

Vrste maltezera

Vrste maltezera Malta i da postoje dvije vrste maltezera: kratkodlaki i dugodlaki. Maltezeri imaju meku, dugu, bijelu i svilenkastu dlaku (neki maltezeri imaju uši boje svijetlog limuna), crnu njuškicu i duboke crne oči. Ljudi koji su alergični na druge vrste dlaka mogu vrlo dobro podnijeti.

Vrste maltezera
Temperament i najizraženije osobine maltezera. Pripadnici ove vrste jako su malih dimenzija i spadaju u male rase pasa. Daj mi molim te reci dali stvarno postoje 2 vrste maltezera ili se razlikuju samo u šišanju. Imaju oni sa dugom ravnom dlakom i oni sa nesto.


Dlaka maltezera je potpuno bijela i vrlo je nalik ljudskoj kosi. Maltezeri se dobro slažu s djecom, ali ne dozvolite da se djeca prema njima ponašaju kao prema igračkama. Iako sitne građe psi su to koji vole. Ovaj mali, beli pas je jedna od najstarijih evropskih vrsta. Na Malti postoji već vekovima, a s malteškim je trgovcima stigao do Kine i Filipina. To je idealno za sve one koji su alergični. Svi znamo da su maltezeri bele, umiljate pudlice, ali šta to ne znamo o. Iako po nazivu ovog psa možemo da pretpostavimo da potiče sa Malte, pojedini. I maltezer i pekinezer su poznati po svojoj živčanoći.


Vrste maltezera
Hraneći svog maltezera čvrstom hranom sprečićete nastajanje zubnog kamenca. Ta vrsta hrane pomaže uklanjanju naslaga koje kasnije. Najveća ponuda i najbolje cijene: maltezeri štenci. Stene maltezera mozete uzeti na oglasima,isto tako u odgajivacnicama. Maltezer štenci prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Kod tretmana ovih vrsta infekcija, najbolji su preparati na bazi joda s obzirom na to da. Kako Maltezeri nemaju podlaku oni su savršeni ljubimci za sve koji imaju.


Sweet mia-odakle ti molim te,da ima 2 vrste maltezera?

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.