subota, 25. ožujka 2017.

Alstom hrvatska

Alstom hrvatska ALSTOM Grupe koja je poznata po izgradnji najbržeg vlaka na svijetu i metroa s najvećim. OIB 80201809377; Adresa Karlovac, Mala Švarča 155; Telefon 047 665200; Telefaks. Američka tvrtka General Elektric prošle godine u studenom postala je vlasnikom francuske korporacije Alstom.

Alstom hrvatska
Kliknite ovdje i doznajte telefon, radno vrijeme i lokaciju na karti. Pogledajte i druge subjekte koji nude. General Electric najavio je da će u europskim podružnicama Alstoma otpustiti 6500 ljudi. Karlovac - Sve na jednom mjestu proizvodi, usluge, specijalnost tvrtke, zastupstva, reference, OIB, grad, sjedište, adresa, prodajna.


Alstom hrvatska
Pročitajte komentare i saznajte informacije za ALSTOM HRVATSKA D. It is mainly engaged in design, engineering and manufacture of steam turbines for. Croatia-based company established in 1949. Karlovac čije su djelatnosti Energetski uređaji i postrojenja. Alstom u Karlovcu koja zapošljava 800 ljudi. Lokacija: Karlovac, Mala Švarča 155. Nakon odobrenja Europske komisije od 8. Find executives and the latest company news.


Sveukupno upravljanje kvalitetom (TQM) je pri. Napomena: Ukoliko želite promjeniti, nadopuniti podatke "ALSTOM HRVATSKA d. ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU, INžENJERING I USLUGE" potrebno se. To znači da će više od četvrtine radnika biti otpušteno. Zlatnu kunu za najbolju banka dobila je Erste banka, a u kategoriji osiguravajućih društava dobitnik je Allianz Zagreb. Proizvodnja motora i turbina, osim motora za zrakoplove i motorna. Iznimno smo zadovoljni poslovanjem u Hrvatskoj.


Karlovca, priznanja Hrvatske gospodarske komore za najuspješniju veliku tvrtku. Sarajevo, Izrada studije i projekta zatvarača na spoju dovodnih tunela Hidroelektrane Jablanica, Otvoreni, ALSTOM Hrvatska d.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.