srijeda, 8. ožujka 2017.

Apartmani ugljan prodaja

Apartmani ugljan prodaja Nedaleko od centra mjesta Ugljan za prodaju je apartman površine 90 m2. Raspoređen na dvije etaže - u prizemlju je dnevni boravak, kuhinja, blagovaonica i. OTOK UGLJAN prodaja, kliknite i sigurno pronađite nekretnine OTOK.

Apartmani ugljan prodaja
Luksuzni apartmani s pogledom na more, na otoku Ugljanu u mjestu Ugljan. U malom otočnom mjestu Ugljanu, novi apartmani na prodaju. Apartman od 44m2 nalazi se na drugom. Ponuda nekretnina za prodaju pokriva područje zadarskog arhipelaga, poglavito otoke Ugljan i Pašman.
Apartmani ugljan prodaja
Ovaj predivan i predivno pozicioniran apartman.


U Kali na otoku Ugljanu se prodaju dva stana u stambeno-poslovnoj višekatnici. Kuća se sastoji od dva jednosobna apartmana na prvoj etaži,ga. Prodaje se kuća na otoku Ugljanu u istoimenom mijestu,u blizini piješćane plaže "Mostir". Prodaje se apartman s fantastičnim pogledom na more, smješten u prvom redu. Udaljen je svega 80 tak metara od uređene gradske. Ovaj osunčani prostrani apartman se sastoji. Pregled nekretnina za prodaju za mjesto Ugljan.


Opis: Kuća sa dva apartmana, kompletno namještena, 250 metara od plaže.

Apartmani ugljan prodaja
Zanima vas ponuda apartmana u mjestu Ugljan? Pogledajte koji apartmani se prodaju u mjestu Ugljan. Zemunik donji, Smoković Samostojeća, Prodaja. Prodaja luksuznih apartmana na otoku Ugljanu u mjestu Ugljan, predjelu Čeprljanda. Zadar, Stanovi Samostojeća, Prodaja. PRODAJE SE DVOJNA KUĆA U POLJANI NA OTOKU UGLJANU, 3 ETAŽE, SVAKA. Preko, Ugljan Kuća na moru, Prodaja.


Stanovi prodaja Ugljan – najnovije ponude stanova za prodaju od privatnih oglašivača i agencija za nekretnine. Stan za prodaju - Ugljan Ugljan sa 3 sobe i 70,80m2 površine. Oprema:klima uređaj, tuš, vrt, terasa.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.