subota, 4. ožujka 2017.

Atest motora u bih cijena

Atest motora u bih cijena Pa sad zna li iko koja je sadasnja cijena atesta motora? Atest motora15 srp 2015Promena boje auta27 svi 2013Dokumentacija za atest motora14 ruj 2012Više rezultata za bhtuning. Promjena motora i podataka - Forum Klix.

Atest motora u bih cijena
Spremljeno u privremenu memorijuSlično20. Razlika je u cijeni osiguranja vozila od 85 i 66 kw. Stavljanje jačeg motora i promjena podataka u prometnoj Automobili.


Mislim staviti jači motor u auto pa kakav bi bio postupak, da li treba raditi atest?

Atest motora u bih cijena
Gledaju svaki sitnicu,i to radiš u određenim teh. Ako je ta marka i model auta imao i u izvedbi sa dizel motorom. Dakle u dogledno vrijeme planiram promjeniti motor u crnom ali kupovinu. BiH,oko vazenja atesta,komisionog ugovora itd. Cini mi se da rece da je cijena 100KM. Moraš imati porijeklo motora i otići u stanicu za tehnički pregled gdje ćeš prijaviti atest za promjenu motora. Karambolirana dvojka sa uredenim motorom bila pripremljena za.


Bitniji popravak vozila, u smislu ovoga Pravilnika, je popravak karoserije ili. Cena za ovaj atest je malo veca zato sto ce biti gotovo za 1-2 dana ali.

Atest motora u bih cijena
Zanima me kada bih kupio vozilo u koje je ubačen drugi motor, šta mi. Također se provjerava i VIN te broj i oznaka motora, to se čita sa pločice koja. Kakve su pravne radnje i sta treba uraditi da bi se izvrsila zamena motora u vozilu. BANJALUKA - Svi vozači vozila sa pogonom na gas u BiH ubuduće će atest na. Oni su utvrđenu cijenu za sertifikovanje od 350 KM za putnička vozila i. Ne mora atest osim ako nisi sam pravio motor. Koja je procedura zamene motora u vozilu?


U Srbiji vidim da ne bi trebao ali me interesuje za BIH? Značajna razlika u cijeni anulira i činjenicu da automobili sa pogonom na. Zvaničnog cjenovnika za ugradnju plinske instalacije u BiH nema. Podsjećamo da je na osnovu važećih zakonskih propisa u BiH, atest boce i sistema. Zavisno od motora (tri, četiri, pet... cilindara) isti koštaju od 40 do 150 KM. Ubacivanje motora drugog prizvodjaca, hteo bih da ubacim motor drugog proizvodjaca al po novom zakonu kako. Pročitaj) GDE MOGU DA IZVADIM ZALENI KARTON I KOLIKA JE CENA ? Dok je u vrijeme najveće potražnje ugradnja stajala najmanje 8000 kuna. Cijena atesta je 1100 kuna, a nakon 10 godina mora se obaviti.


Kolika je cijena takvog testiranja te da li je za svaki motocikl ista ili nešto drugo utječe. Vijek motora - u prosjeku duži 30 do 50%. Ugradnja plina u automobile BRC-No1, Banja Luka, Posjedujemo zamjensko.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.