četvrtak, 16. ožujka 2017.

Auto na daljinski na benzin

Auto na daljinski na benzin Rc auto prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Prodajem auto RC BMW M3 1:14 u bijeloj boji na daljinski NOVO , ZAPAKIRANO. Auto na daljinski prodaja u oglasima sa slikama i cijenama.

Auto na daljinski na benzin
Najveća ponuda i najbolje cijene: auti na daljinsko. Vaša Email Adresa: Početna stranica; RC AUTI. Truggy 1:12 auto na daljinsko upravljanje. Auto na punjive baterije na struju, slike originalne, šaljemo širom BiH, pogledajte najpovoljniju ponudu igrački, dječije opreme, bicikala na profilu!


Auto na daljinski na benzin
RC modeli automobila na daljinsko upravljanje. Pogon elektromotor, nitro motor i benzinski motor. Kakav je to benzinski motor uz veliki postotak nitra od 3. Postoje motori na nitro pogon,ali ne i benzinski. Mali autici na daljinski idu preko 100 na sat. Model: 329337 Dimenzije: 22x10x16 Pogledajte moj. Na prodaju auto na daljinski , NEISPITANO. Rastar automobil na daljinsko upravljanje Pajero 1:18 cene Rastar.


Extreme Toys automobil sa daljinskim upravljanjem - Mini B Cene Extreme Toys.

Auto na daljinski na benzin
Veliki izbor automobila na daljinski pogon, brodova na daljinski pogon i ostalih vozila na daljinski. Auto na Daljinsko Upravljanje Ferrari 458 Speciale 1:14. Mislis da je tek tako lako napraviti auto sa daljinskim ,i ne postoji jednostavnija varijanta. Najjeftinije ti je da kupis vec gotov kod kineza i rasturis. Losi NT Nitro automobil sa daljinskim upravljačem. Koriscen motor u stanju kao na slikama potrebno mu je kupiti bateriju od 6v koja.


Nikko RC - RC auti na daljinski - RC IGRAČKE NA DALJINSKI - miniBIGme – Sve za vaše. SORT RC Auto Na Daljinsko Upravljanje VaporizR Nikko RC. FG Modellsport Baja Buggy WB535 1:5 RC Modellauto Benzin Buggy 4WD.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.