petak, 3. ožujka 2017.

Betonski roštilji

Betonski roštilji Betonski roštilji BMB vrtni roštilji i vrtne pečenjare. Uz svaki kupljeni vrtni roštilji ili pečenjaru uz proizvod su priložene upute za postavljanje i pravilnu. Također možete naručiti betonski roštilj prema vašoj mjeri.

Betonski roštilji
Betonski roštilji
Vrtni roštilj prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Proizvodnja i prodaja betonskih vrtnih kamina i opreme za roštiljanje. Ponuda širokog spektra modela i dimenzija.
Betonski roštilji
Betonski roštilji
Vrtni kamini i pečenjare Fučkan proizvod su četrdesetogodišnjeg iskustva u izradi betonske galanterije. Saznajte tko prodaje i gdje kupiti proizvode iz kategorije "Vrtni kamini, vrtne pečenjare, roštilji".


Pečenjare, vanjske roštilje, vanjske kamine ili grill izrađujemo od betona izrađenog od drobljenog granitnog zrna različitih vrsta (boja) s pjeskarenim površinama. Proizvod 454F je vrtni roštilj tradicionalnog izgleda koji. Cjena u sivoj boji betona u reljefu stare cigle je jeftinije ,3500 kn. Smit Commercu je u tijeku velika rasprodaja vrtnih roštilja. Montazni vrtni rostilji, raznih dimenzija i oblika, proizvedeni od vatrostalnog betona. Baštenski roštilji izrađeni od veoma kvalitetnog betona.

Betonski roštilji
Betonski roštilji
U svakom delu betona armaturna mreža.


Betonski kamini ,roštilji,pečenjare. Ložište roštilja izrađeno od vatrostalnog. Bauhaus katalog vrtni namještaj, roštilj i bazeni – Odlična Bauhaus. Roštilj se postavlja na dovoljnoj udaljenosti od objekata jer dimni plinovi izlaze van kroz betonsku masku. Roštilji i sačevi iz cijele Bosne i Hercegovine. Majska sniženja velikog broja artikala iz “DOM asortimana”. BOSSIN - betonski proizvodi i proizvodi od prirodnog kamena, jarboli i zastave.


Prelistajte naš PDF katalog, sigurno ćete naći nešto za sebe i to po kakvoj cijeni! U asortimanu nudimo nekoliko roštilja i pečenjara, od kojih su svi armirani i u sebi sadrže mikrokristalna vlakna, čime mogu izdržati vrlo visoke temperature.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.