subota, 4. ožujka 2017.

Brava gepeka golf 4

Brava gepeka golf 4 II▻VW-BRAVA GEPEK VRATA Brava sa ključem Šaran- alhambra - galaxy - kompletna. GOlf IV, centralno ne otvara vrata prtljažnika? Učitao korisnik hakklerMikroprekidač na bravi gepeka.

Brava gepeka golf 4
Brava gepeka VW Bora ,Golf 4 Karavan, Kalesija, 45 KM, brava gepeka golf 4, bora. Svjetlo u gepeku golf 4 karavan10 pro 2015Svjetlo u gepeku golf 419 sij 2013Popravljanje brave gepeka - Octavia 1 by hakkler17 lis 2011Motoric od centralne u gepek golf 2? Golf4 - skidanje obloge vrata i dolazak do brave? VNzfOZmD98kSpremljeno u privremenu memorijuSlično8.


Brava gepeka golf 4
Da li je netko mozda skidao oblogu vrata na Golfu 4 i vadio bravu? U bravi je izgleda otisla sklopka koja registrira da su vrata otvorena. Novi ključ i brava za Golf IV Automobili. Auto mi je u garaži otključan jedino je gepek zaključan. Tak da ga ne mogu odvesti ni na servis. U kategoriji auto brave možete naći sve brave, uloške i kućišta s ključevima za vaše.


Boja (unutranje, naprijed) vrata Audi A4. Trenutno nema aukcije za "Brava ili gepeka ili elektronska ili Golf ili 4". Brava na gepek vratima ne funkcionise vec par dana, onaj zubac nece da "skljocne" kada pokusam da zatvorim vrata.

Brava gepeka golf 4
Probaj otvori gepek mozda nije zaribala brava i udji kroz gepek otvori haubu zameni akumulator i tjt. Radi se iskljucivo o ORIGINALNIM delovima. Delovi su polovni, neosteceni I ispravni, sem ukoliko to nije drugacije navedeno. Nedavno sam imao udes sa golfom 4 (TDI 1,9 crveno DI)i naravno. A izgori zato sto je zaglavljena brava na gepeku (pokusano provaliti).


Prethodna fotografija Naredna fotografija.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.