petak, 17. ožujka 2017.

Čemu služi kvačilo

Čemu služi kvačilo Svakodnevno prilikom vožnje automobila do naše destinacije koristimo kvačilo. Spojka, kvačilo, kuplung - čemu služi, kako funkcionira, pročitajte i pogledajte video. Kvačilo ili spojka je element koji odvaja Rad motora od Mjenjaca i.

Čemu služi kvačilo
Zamajac je dobro balansiran disk koji služi za održavanje momenta sile. Pročitajte o načinu rada i funkciji kvačila u automobilima sa manuelnim. Već smo pomenuli da kvačilo, između ostalog, služi i kao zaštita od. Osnove kretanja vozila - prenosni mehanizam i korišćenje kvačila.


Čemu služi kvačilo
Spojka služi za stalno ili povremeno spajanje dviju osovina ili vratila u svrhu. Kod ukapčanja (pokretanja) dolazi do klizanja pri čemu se gubi snaga, koja se. Zato služe sati vožnje da se izvježba držanje auta "na vagi", kako i kretanje uz pomoć ručne kočnice i dr. Prijenos na VXR-u 20011 srp 2012A6 2. AutomobilizamSpremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu31. Ma daj Puky, u cemu je fun ako ne u razvaljivanju motora? Njegovo kvacilo "vise hvata" pa kad sam njega prvo popustao, napred bi. Kvacilo sluzi za start a njega namjestat federima na kvacilu.


Jel ima netko kakvu sliku kako izgleda.

Čemu služi kvačilo
Najčešći uzrok kvara lamele jeste njena ishabanost čemu je uzrok. Sklop kvačila je dio automobilske transmisije koji služi da se na. Cackao sam prekidac koi stoi iznad papuce kvacila ,odnosno. Postoje tu i korpa kvacila, potisna, ploca, lamele, druk lezaj. Kvačilo to jest spojnica je sastavni deo transmisije, i služi kako bi se.


Jel moze neko da mi objasni koja je uloga opruge kvacila i cemu sluzi? Video sam da ih ima raznih boja i oznaka(20%,30%,50%)stavio bi je. Opčenito često u sličnim situacijama kvačilo držim potpuno stisnuto a kračem.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.