srijeda, 15. ožujka 2017.

Citroen c-elysee 1.6 hdi

Citroen c-elysee 1.6 hdi Sudeći prema ofenzivi limuzinskih oblika u novije vrijeme, čini se da su brojni proizvođači shvatili da je “treći volumen” odličan mamac. Citroën C-Elysée koristi cjelokupno znanje i iskustvo marke CITROËN. Osmišljen je ponajprije kako bi ispunio očekivanja međunarodnog tržišta.

Citroen c-elysee 1.6 hdi
Rabljena Citroen C-Elysee vozila: prodaja Citroen C-Elysee auta iz cijele Hrvatske u malim oglasima sa slikama i. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu8. Glavni adut Citroena C-Elysee je početna cijena od samo 83. VTi 115 snage 115 KS sa 16, dok se u dizelskoj ponudi nalazi 1.
Citroen c-elysee 1.6 hdi
Razlika u cijeni od 5000 kuna u odnosu na benzinca velika je prednost za dizelski C-Elysée. Prtljažnik od 508 litara je među najvećima.


Trenutno najžešća borba na tržištu vodi se u segmentu pristupačnih limuzina. Nekako je odjednom većina proizvođača shvatila da za velike. Radi se o modelu C-Élysée francuskog Citroëna koji svojim. Dieselsku ponudu predstavlja dobro poznati 1. Novi Citroen C-Elysée razvijen je kako bi što uspješnije odgovorio na. Citroenova limuzina nudi sve što bi jedan prosječan automobil trebalo da ima, ali po izuzetno povoljnoj cijeni, te obiljem prostora i izuzetno. Test Drive: Citroen C-Elysee Exclusive 1.

Citroen c-elysee 1.6 hdi
Citroen has introduced the second generation of the C-Elysee last year.


The model is smaller than the C4 and it is based on the Peugeot 301. Verzije modela, cena, performanse, mogucnosti kreditiranja, popusti. HDi, CZ,1st owner, Service book, Cruise control. Special price on credit: 178,000 CZK. Koupit na splátkymonthly from 691 CZK.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.