ponedjeljak, 6. ožujka 2017.

Dalekovod dionice

Dalekovod dionice DLKV-R-A : Sažetak podataka o dionici. ISIN: HRDLKVRA0006 Djelatnost: F 4222, Zadnja:. Knjige dionice se Uredbom Vlade RH vode u Središnjoj depozitarnoj agenciji u dematerijaliziranom obliku.

Dalekovod dionice
Autor posta posjeduje dionice ATPL-R-A i HT-R-A. Nakon četiri uzastopna dnevna pada. Temeljni kapital “Konstruktor Inženjeringa” sada iznosi 20 milijuna kuna, a nakon upisa novih dionica narast će na čak 270 milijuna kuna.


PBZ Croatia osiguranje prodalo je ovih dana 9.

Dalekovod dionice
UGOVOR po principu ključ u ruke uključuje izgradnju dvije dionice dalekovoda ukupne dužine više od 100 kilometara, a izvedba oba projekta planirana je do. Dionica je porasla 3,45% na prometu od 0,6. Zagreb, Marijana Čavića 4, redovne dionice, pojedinačne. Istodobno Odbor direktora norveškog Statnetta donio je odluku da za sada ne kreće u realizaciju projekta izgradnje dalekovoda na dionici. Ukupni promet Burze iznosio je 24,3 milijuna kuna, u čemu je redovni promet bio 11,5 milijuna kuna. Predmetni DV 220 kV HE Senj – TS Melina postojeći je dalekovod izvorno projektiran. DEM, podijeljen na 127 434 dionice nominalne vrijednosti 500,-. Dalekovod kreće s provedbom odluke lanjske skupštine o. Zbog puknuća vodova od dalekovoda koji su pali na kolnik, za sav promet bila je zatvorena dionica autoceste Rijeka-Zagreb.


Dalekovod dionice
V dalekovoda Ploče - Vrgorac; 120 km SN kabelskih vodova; 70 km. AC Zagreb - Split - Dubrovnik, dionica: Ravča - Ploče 1; na AC Beli. Zagrebačkoj burzi, gdje su svoje dionice uvrstili u službeno tržište. SUDIONICI U REALIZACIJI PROJEKTA IZGRADNJE DIONICE –AKOVO - SREDANCI. Izračun očekivanih prinosa i rizika po dionicama. Na rizik portfelja utjecaj ima broj dionica uvrštenih u portfelj, s tim da se povećanjem.


Pročitajte vijesti sa hrvatskih burza i novosti vezane uz tržište novca i financija. Zagrebačka i varaždinska burza, porezi, računi, analize tržišta i istraživanja.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.