nedjelja, 5. ožujka 2017.

Drveni stupovi za vinograd

Drveni stupovi za vinograd Stupovi za ogradu prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Izrada i ostalih dimenzija prema specifičnim zahtjevima. Impregnirani drveni stupovi za: ograde.

Drveni stupovi za vinograd
Piljena drvena građa u ponudi pilane Drvopromet Zorić prvenstveno je jelova građa koju Vam. Novost u našoj ponudi su impregnirani stupovi za vinograd. Drveni stubovi se izrađuju od modifikovanog drveta listopadnog drveća, drveta sa povišenom otpornošću na atmosferske prilike i poboljšanom sposobnošću. Onakve ko za protugradne mreže, al da su tanji, veličine normalnih stupova za vinograde i voćnjake.


Drveni stupovi za vinograd
Drveni kvadratni stup, dimenzije 7x7x240 cm, impregniran. Prednosti metalnih stupova u odnosu na betonske i drvene stupove. Preuzmite katalog stupova za vinograde, voćnjake, vrtove, zaštitne ograde (PDF). Da li tko ima savijet kako zaštititi drvene stupove, mislim na onaj dio koji ide. Potporni stup-metalni, pocinčani-v 2500 mm. Sangoi pocinčani stupovi za vinograd.


Postavljanje drvenih impregniranih stupovau voćnjaku. Plastični stupovi za vinograd sa kompletnom opremom za postavljanje. Koji su stupovi za ogradu; Ugradnja drvenih stupova za ogradu; Kako instalirati metalne stupove za ogradu instalacije; azbest stupovi ograde.

Drveni stupovi za vinograd
Imaju dugi vijek trajanja za razliku od drvenog ili betonskog stupa. Vidio sam 2 vinograda s nekim metalnim stupovima. PVC stupovi za vinogradarstvo i voćarstvo, ograde.


Mogu poslužiti kao zamjena za klasične drvene, betonske ili metalne stupiće. Stup za vinograd Profilirani, metalni i pocinčani vinogradarski stup, debljine stijenke 1,5. Uglavnom se koriste drveni stubovi, koliko sam imao priliku da vidim po retkim vinogradima u Apatinskoj opštini. Dajte nesto ne preskupo za zastitu i impregnaciju drvenih stupova. Zaštita drvenih stupova Sam svoj majstor. Prozori, 2 komada 80x140 cm, sa griljama, drvena, izostaklo 750kn. Stupovi su impregnirani pod pritiskom, što uvelike produljuje vijek. Betonski stubovi za ogradu i maline.


Armirano betonski stubovi za vinograde, vočnjake, i ograde.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.