četvrtak, 2. ožujka 2017.

Elektricni automobili

Elektricni automobili Lani je 15,5 milijuna kuna razgrabljeno. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoNjemačka planira ukinuti prodaju automobila s unutrašnjim izgaranjem. Grad Sisak postavio je punionicu za vozila na električni pogon u sklopu natječaja.

Elektricni automobili
Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu ELEKTRIČNI AUTO. Ovo su problemi zbog kojih se električni automobili slabo prodaju. Njemački proizvođač luksuznih automobila BMW namjerava u 2017.


POTRES NA TRŽIŠTU AUTOMOBILA POTRES NA TRŽIŠTU.

Elektricni automobili
Stiže električni automobil po cijeni Golfa. Citroën C-ZERO pokreće električni motor koji razvija snagu od 49 kW (ili 67 KS) i. Mitsubishi i-MIEV je prvi serijski električni automobil na svijetu. Ima baterije kapaciteta 16 kWh i doseg u vožnji do maksimalnih 160 km. Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam ELEKTRIČNI AUTO. Sportski električni automobil firme 'Tesla Motors', tip 'Roadster'.


Elektro automobili na struju i baterije. Automobil koji za pogon i pogonski agregat koristi baterije i trofazni motor. Hrvatskoj Electa električni automobil Nevo.

Elektricni automobili
Vijesti i tekstovi koji sadrže pojam električni automobil na portalu Klix. A vreme je prošlo, te je ekipa Telegrafa istraživala da li bi 2015. Tuzlak Esmir Spahić odlučio je ugraditi električni motor u svoj automobil i. Mediji nas konstantno bombarduju najavama novih automobila na električni pogon, koji će, čim se mi kupci „opametimo“ i odlučimo da ih.


Ovaj automobil snabdeva se električnom energijom pomoću vodoničnih gorivnih. Zaboravite na Teslu, verovali li ne najbrži električni automobil na svetu je.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.