ponedjeljak, 27. ožujka 2017.

Igre farma konja i krava

Igre farma konja i krava U našim farmama ti imaš zadatak da vodiš farmu iz dana u dan, praveći sve vrste. Sadite najveće žetve, uzgajajte najlepše konje i dobro se brinite za svoje. Upucaj svemirske letjelice i tako ih sprječi u krađi tvojih krava. Obrani svoju farmu od pčela gađajući ih lukom i strijelom. Pripazi na potrebe svojih konja i pobrini se o njima na farmi. Igrica je smor , i da za male bebe. Farma igre testirat će vaše snalaženje na farmi.


Igre farma konja i krava
U ovim igrama očekuju vas različite domaće životinje kao što su krave, kokoške, ovce i mnoge druge životinje. Naučite se radit sa konjima na farmi. Vrati krave koje su pobjegle s farme te pokušaj od njih dobiti što više mlijeka. Ako tražite igre sa konjima na pravom ste mjestu. Provjerite sve igre konji na IGRE247. SH404SEF : headers were already sent when I got control! Najbolje igrice farme na inernetu besplatno. Možete pronaći igrice u koijma uzgajte domaće zivotinje.


Gladne kokoši, svinje, ptice i krave napadaju vašu farmu.

Igre farma konja i krava
Besplatne online igre - Ovdje ćete naći najveću igre. Traktor Factor Zar stvarno mislite da žive na farmi je sve o jahanje konja , igranje. Dotjerati horseland životinje Ovo je igra u kojoj možete haljini konja i stvoriti. Farma besplatne igre igrati besplatno na hrvatskom i farma besplatne flash igre. Također morate voditi brigu o životinjama, poput konja ili krava, da se dobit iz. Zanimljiv i uzbudljiv igre farma online oduševit će svakog posjetitelja.


Igra Bibi i Tina: Krave na farmi online. Zatvorili farmu zbog zlostavljanja životinja: Ubadali krave odvijačima. Strava na farmi Mladog Jastreba: Gladni psi jeli živog konja. Power: Putinova Rusija ne može dugo igrati igru moći sa SAD-om.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.