četvrtak, 16. ožujka 2017.

Igre košarka glavom

Igre košarka glavom Igraj Glavom Košarku Prvenstvo ovo je jedna od boljih igrica za dvoje gde je potrebno pobediti protivnika tako što ćete mu dati koš. Igrači nisu realni, lopta je drugačija, a koš se treba pogodit - glavom. Na startu izaberete nekoga od poznatih igrača.

Igre košarka glavom
Fudbal Glavom jedna izuzetno zanimljiiva i smešna igrica. Zatim ćete dobiti njegovu karikaturu da igra provit. Osvoji NBA prvenstvo tako što ćeš igrati sa jednim igračem kojeg izabereš. Neobična košarka sa velikim glavama!
Igre košarka glavom
Zanimljiva košarkaška igra u kojoj se igra 2 na 2. SPORTSKE IGRE: BESPLATNE IGRE najbolje ocijenjene.


Opis: NBA klubovi u fazonu "glavonja". Izaberi svoj klub, i postigni vise poena, koseva od protivnika. Postoji cak i sut za tri poena sto moze bitno. Nogomet glavom igra se i dalje. Nastavak ove zanimljive igrice i njena zanimljivost leži u igri za dvoje. Ovo je fudbalska igrica puna zabave i akcije. World Basketball Challenge Igrice: World Basketball Challenge.

Igre košarka glavom
PreporuÄ ljivo je da krenete s treninzima prije igranja.


Rasel Vestbruk igra fantastično ove sezone. VESTBRUK U PROBLEMU Pogodio sudiju u glavu, pa se pravdao da. Kosarka Glavom - NBA Liga - Friv Igre Igrice. VIDEO) DIVLJAČKI ISPAD IGRAČA MAJAMIJA Vajtsajd namerno udario laktom u glavu Bobija Marjanovića. Abitar nije gledao i dobio je udarac u glavu. Jokić mučio i šampiona, pa otkrio šta najviše voli tokom igre: Volim da pričam sa. U poslednjoj deceniji nigerijska košarka je napravila određeni iskorak. Zasluge za to svakako idu i pionirima magične igre na prostorima ove.


Roditelji dečaka su pokušali da ga izbave, ali su bili nemoćni, pa su se obratili vatrogascima. Najnovije vesti iz Srbije - Online vesti, novosti.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.