petak, 17. ožujka 2017.

Igre traktor tom farma

Igre traktor tom farma Pred vama je 8 nivoa igre, 8 različitih misija. Prva misija biti će vožnju do farme, a druga transportirati svinje. Poznata igrica ekspres farma je igra u kojoj naš poznati farmer prevozi razne terete.

Igre traktor tom farma
Pomozite mu da svoj traktor doveze do odredišta u najboljem stanju bez da. Vaš zadatak je da stignete sa urodom na cilj. Povezane igre: Trgovački traktor Farma express 2 Zombie traktor 2 Zombie traktor Mario traktor Traktor dostava na farmi.


Traktor igre - zbog velike popularnosti zanimljivih traktor igri nastala je.

Igre traktor tom farma
Dostavi traktorom robu od farme do trgovine. Igrice i igre za decu Games for kids Kostenlose Spile fur Kinder Add to Favorites Bookmark us! Volite da vozite Traktor u ovoj igrici imate priliku da budete farmer i prevozite razne potrebstine za farmu do magacina za skladistenje. Traktor Tom crtani filmovi na hrvatskom jeziku zabavit će mlade i stare. Za sve ljubitelji farmi igrica u kojoj vozite traktor. Napunite prikolicu i odvezite na cilj.


Popularno: igre traktor tom, traktor tom igre, igrice traktor tom, traktor tom igrice, traktor tom, igra traktor tom, igre traktora toma, traktor tom igrica, igre sok, igre traktori tom, traktor tom igre za djecu, traktor tom igrice za djecu. Možete pronaći igrice u koijma uzgajte domaće zivotinje. Takđe imate mogućnost vožnje traktora na farmi i ostale poljoprivredne mehanizacije.

Igre traktor tom farma
Vožnja traktora te prijevoz tereta traktorima. Tom i Jerry je vrlo važna misija za prikupljanje sira na traktoru. Za tu igru potreban je dobar vid i PRECIZNOST(najvažnije). Osvanulo je još jedno zaposleno jutro na farmi - Matt i Tom tovare povrće u Reva kako bi.


Fi mora pješačiti do farme po rezervnu gumu. Buzz, Rora i Wheezy ubrzo smisle igru u kojoj je krava Mo slon a Kvik i Kvak krokodili.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.